vrijdag 8 januari 2010

De Mysteriën van de Poolster (verwijderd)

Beste lezers van Sterzoeker,

Hier stond een heel leuk stukje over de Poolster, maar vanmiddag kwam er een dreig-mailtje bij Sterzoeker binnen, met het verzoek om deze blog binnen 24 uur te verwijderen. In dit mailtje staat o.a. dat het verhaal over de Poolster door Sterzoeker uit een boek zou zijn overgeschreven. In dit mailtje staat tevens dat als wij de Poolster-blog niet onmiddelijk weghalen er harde actie volgt.

Om de goede wil van sterzoeker te tonen, aan deze schrijver, en om het spatten van bloed te voorkomen is deze Pool-ster -blog dan ook per direct weggehaald.


Mag de schrijver van Sterzoeker hier ter plekke neervallen, als het volgende niet waar is. Sterzoeker heeft voor deze blog geen boek bij de hand gehad, van de schrijver die onderstaande mail stuurde. Wel zijn er ten behoeve van deze blog een aantal feiten nagetrokken, want het gaat hier immers om feiten over de Poolster en niet om fictie....

De schrijver van deze dreig-mail had Sterzoeker ook wel op minder Intimiderende toon kunnen vertellen over zijn copy right’s. Ook dan was sterzoeker bereid geweest om het stuk over de Poolster te verwijderen, als de mail-schrijver dit op prijs zou stellen.

Het onfatsoenlijke dreigmailtje, met veel ge-jij en je, welke bij Sterzoeker binnen kwam bevatte de onderstaande tekst:

Wie schets mijn verbazing dat ik op jouw bloq een letterlijke tekst vindt uit mijn boek … (naam van boek is verwijdert door Sterzoeker, zodat u een frisse kijk houdt op deze schrijver). Dit is copyright schending en wettelijk verboden. Ik eis van jouw dat je dit er af haalt en op je bloq je excuses aanbied aan mij.
Tevens eis ik dat je je bekend maakt.


Bij het niet nakomen van mijn eisen schakel ik de politie in.
Ik stel tevens mijn uitgever op[ de hoogte van je praktijken.
Ik wil binnen 24 uur een bericht van je


Sterzoeker heeft dus nooit enig boek ter hand gehad om over de Poolster te schrijven, van de bovenstaande mail-schrijver (naam van deze schrijver is bij sterzoeker bekend) > het stukje over de Poolster kwam dan ook niet uit een boek, maar is uit verschillende gnostische en astronomische bronnen, van het internet bijeen geharkt. Misschien toevallig dezelfde bronnen als van diegene die deze bedreiging heeft gezonden aan het adres van Sterzoeker??

Als U nu denkt dat de dreigingen aan het adres van Sterzoeker alleen uit dit mailtje bestaan, dan heeft u het mis. Een mogelijke vriend(?)van deze deze boze-mail- schrijver, heeft Sterzoeker de afgelopen weken ook al bedreigd, door commentaar onder verschillende blogs te zetten, deze commentaren werden gevuld met vloeken, verwensingen, erge ziektes gericht aan het adres van Sterzoeker . Men wilde Sterzoeker letterlijk met zwaarden te lijf gaan. Toen stond het stukje over de Poolster helemaal nog niet op sterzoeker. De vraag is dan ook wat is de reden van deze aanval tegen Sterzoeker??

De dreigingen, over het krijgen van ongelukken en ziektes, en zwaarden, zijn letterlijk middels het commentaarveld, onder een aantal Sterzoeker-blogs geschreven. Een groot aantal heeft sterzoeker verwijdert, omdat ze te onfatsoenlijk waren. Een aantal kunt U nog steeds lezen. o.a onder de blog over de Weg naar het Meesterschap.

Alhoewel het niet de gewoonte van Sterzoeker is, om iets onder intimidatie en dreigement van het Sterzoeker-webje te halen. Verwijdert Sterzoeker, deze blog over de Poolster, om zijn goede wil te tonen. In de veronderstelling dat er geen dreigingen meer volgen en om zeker te zijn dat hier geen bloed gaat vloeien.

Nu maar hopen dat Anubis & Thoth, dadelijk niet het stuk over de Djed en het oude Egypte komen claimen.

De vraag die rest is natuurlijk wel; wie er hier nu eigenlijk het recht heeft om politie aangifte te doen?

Sterzoeker gaat niet in op het verzoek om zich nader bekend te maken, gezien de lichamelijke bedreiging en astrale (magische)dreiging, die mogelijk (?) in connectie staan met deze schrijver van deze mail.


Update van Sterzoeker(12-01-2010):

Sterzoeker was gedurende de discussie over de Poolster-blog, steeds zo netjes om niet de naam te noemen van de persoon die ons de (dreig)mail had gezonden met de opdracht tot het verwijderen van deze blog.

Wat schetst echter Sterzoekers verbazing; Er is vannacht een mail, bij Sterzoeker binnengekomen, afkomstig van de schrijver van het (drieg)-maitje (leo Hunting), met het verzoek om zijn mailtje(s) op sterzoeker te zetten.

Op (eigen) verzoek van leo Hunting, plaatst Sterzoeker onder aan deze blog, een printscreen van de twee mailtjes gericht aan Sterzoeker. (zie ook de tekst van deze mail, met het verzoek tot plaatsing) U kunt deze teksten in het groot bekijken door dubbel te klikken op de onderstaande afbeelding(en).

Op het verzoek om de namen van medewerkers van Sterzoeker bekend te maken gaat Sterzoeker zeker niet in, gezien de onderstaande zeer onvriendelijke reacties op deze blog. Wederom zijn er namelijk dreigingen geuit aan het adres van Sterzoeker. door een meneer met een zwaard, die het klaarblijkelijk steeds opneemt voor deze mail-schrijfer (?). Typerend is dat dit koppel altijd gezamelijk sterzoeker komt belagen. IP adressen en logins zijn bij sterzoeker in bewaring, voor het geval dat er echt iets mocht gebeuren.

Bovendien heeft het plaatsen van Sterzoeker-namen weinig zin, gezien het feit dat niemand van ons de heer Hunting persoonlijk kent, dus wat zegt een naam van een Sterzoeker-medewerker de heer Hunting?? wat wil hij met deze informatie?

Hier volgen de twee mailtjes, afkomstig van de heer Hunting, welke de afgelopen dagen bij Sterzoeker zijn binnengekomen.

Hierbij heeft sterzoeker tevens voldaan aan het tweede verzoek van de heer Hunting, om deze mail integraal ,zonder censuur, op Sterzoeker te af te beelden.

Het eerste verzoek om de blog over de Poolster te verwijderen was al door Sterzoeker gedaan. Je nu kan denken; "Het stukje over de Poolster is verwijderd, dan moet Huntings probleem toch zijn opgelost"?

Sterzoeker heeft meteen aan dit verzoek voldaan. De lezer is immers koning, zoals wij al eerder schreven. De vraag is dan ook, wat wil de heer Hunting nu eigenlijk nog van Sterzoeker en waarom gaat men door met dreigen??

U als lezer krijgt door het optreden van de heer Hunting, richting Sterzoeker, wel een mooie kijk in omgangsvormen welke blijkbaar gebruikelijk zijn in bepaalde "kringen".

In ieder geval is de wijze waarop Sterzoeker, door de heer Hunting (en aanhang) is en wordt benaderd, niet een gebruikelijke manier waarop "normale" mensen handelen en communiceren.

Het spijt Sterzoeker dan ook zeer dat we min of meer gedwongen worden, door de heer Hunting, om onderstaande afbeeldingen op deze blog te plaatsen, daar we anders mogelijk bezoek krijgen van ongenode gasten!

Hiermee is voor Sterzoeker deze case dan ook afgedaan en gaat Sterzoeker niet verder in op het verzoek van deze heerschappen.


mail van Leo Hunting gezonden aan Sterzoeker op: 10 januari 2010 21:37
Mail van Leo Hunting, geschreven aan Sterzoeker op: 11 januari 2010 23:39

Update : 13-01-2020

Het is niet de gewoonte van Sterzoeker om terug te komen op zaken die al afgesloten zijn. Echter vanochtend kwam onderstaande mail bij Sterzoeker binnen en ziet Sterzoeker zich genoodzaakt een update te geven.

Mocht sterzoeker opeens van het webje zijn, dan weet u het; de Heer Huntig heeft een Hacker aan het werk gezet!

Wij hoeven hier verder geen woorden aan vuil te maken. Leest U zelf maar het onderstaande mailtje.

Hacken is trouwens strafbaar en alle gegevens van de dader zijn reeds bekend. mocht het zo ver komen, dat Sterzoeker in handen valt van een hackers, dan wordt het voor Sterzoeker wel heel makkelijk aangifte doen.

Bovendien gedraagt sterzoeker zich als een Feniks. Iedere generatie blog-sites vernieuwd hij zich. Zodat het geschreven woord van Sterzoeker optimaal is aangepast aan de tijdgeest.

Als meneer Hunting nu even heel netjes vraagt of Sterzoeker deze blog wil verwijderen en daarbij zijn nederige excuses uitspreekt, is Sterzoeker er zelfs nog toe bereid, om deze case definitief te (kunnen) sluiten.

Mail van Leo Hunting aan Sterzoeker van: 13 januari 2010 15:19

Dubbelklik op de afbeelding, om deze in groot formaat te lezen.

46 opmerkingen:

 1. Copyrights zijn sterke rechten.
  En ik weet dat je het altijd verliest, als er volgens jou 'bloed vergoten' gaat worden.
  Ook 'knippen-plakken' van teksten, afbeeldingen en fotografie valt hier onder.
  De rechter oordeelt hier keihard over.
  Ik vind het daarom ook vreemd dat je niet openbaarlijk je excuses maakt, maar het verhaal KROM trekt door zogenaamde 'dreigingen' die onder de blog over de Weg naar het Meesterschap staan.
  Een soort van afleidingsmanoevre, die er niet toe doen.
  Ook om het geel, dikgedrukt en groter te schrijven vind ik zeer manipulatief.
  Waar het om gaat is dat je fout zat,
  en alleen sterke mensen, lees eerlijke, kunnen hier mee om gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeer geachte Anoniem,

  De boze-mail- schrijver heeft zelf de bovenstaande mail, met een bepaalde onaangename toonzetting, aan Sterzoeker gezonden en daar op heeft de schrijver, middels bovenstaande blog een reactie van ons ontvangen, waarnaast tevens het verzoek van de schrijver is ingediend, door het verwijderen van de Poolster-blog van Sterzoeker.blogspot.com.

  Sterzoeker heeft deze mail opgenomen als blog, zodat iedereen (de trouwe lezer) kan lezen waarom deze Poolster-blog is verwijdert.

  Nogmaals Sterzoeker, doet niet zo moeilijk als iets een lezer niet aan staat. Het lezerspubliek is koning, en input , opmerkingen of opbouwende kritiek is altijd van harte welkom.

  Gelieve wel in het vervolg uw verzoek(en) op fatsoenlijke wijze te stellen.

  Daar we ons niet bewust waren van het feit, dat deze schrijver de wetenschap over de Poolster claimt, en wij het genoemde boek niet kennen, lijkt excuses van de zijde van het Sterzoeker -team, hier niet op zijn plaats.

  Om U, lezer/boze-mailer(koning) wel ter wille te zijn, is het artikel over de Poolster, van Sterzoeker, dan ook op uwer verzoek per direct verwijdert.

  Met vriendelijke groet,

  Sterzoeker

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen Theo Maassen is grappiger dan bovenstaand. Ik lach me suf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben een klein blauw manneke, mijn naam is de grote smurf met een witte baard en een rood mutsje. Is gij boze brievenschrijver soms cargamel de grote boze tovenaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wie is die figuur die denkt dat 'ie feiten over de poolster kan claimen alsof 'ie de Poolster heeft uitgevonden?
  Zeker ooit een boekje geschreven maar dat verkoopt helemaal niet? Komt meneer/mevrow daarom herrie maken op Sterzoeker. Ja, free publicity! Lekkah.

  En dan die reactie (uit dezelfde koker natuurlijk). "Copyrights zijn sterke rechten..."
  JA, HUMOR!
  Copyright is geen moer waard. De eerste die komt en het copyright van de rituelen op deze blog gaat claimen, gaat gegarandeerd op z'n bek.
  Het feit dat daar nog geen punt van gemaakt is bewijst dat ook die teksten jatwerk zijn. Dat is al eerder op deze weblog besproken en dat klopt.
  Kom maar op met je dreigementen, meer heb je toch niet in huis.

  En ja, daar hebben we de grote smurf ook. Ik had al zo'n vermoeden dat het een hysterisch blauw mannetje met een zwaardje was die hier op Sterzoeker komt schreeuwen.
  Verder alles goed met grote smurf sinds je uit de gesloten inrichting bent?

  Sterzoeker, ik ben ook klant en dus koning. Wil je dat Poolsterverhaal voor mij terugzetten? Ik wil het zo graag nog een keer lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sterzoeker, hier trap je toch niet in, hoop ik?

  Copyright is een privaatrechtelijke aangelegenheid. Daarmee kun je niet bij de politie terecht.

  Deze schreeuwlelijk moet eerst aantonen dat zijn copyright geschonden is. Dat gaat best moeilijk worden omdat iedereen weet dat de esoterie bij uitstek een terrein is waar iedereen van iedereen overschrijft. Deze figuur zal dus zelf ook behoorlijk in de kijker gaan lopen.

  Ik zag dat Daniel Groot ook een reactie heeft geschreven (dag Daniel!) en ik ben het helemaal met hem eens.

  Sterzoeker, ga door met je werk. Dit gedoe laat maar weer eens zien wat een pulp er op de esoterische markt te koop is.

  Groetjes,

  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als copyrights onder het motto humor worden geplaatst zitten jullie er toch behoorlijk naast.
  Het enige wat 'DE STERZOEKERS' doen is 'knippen-plakken' en dan op de troon van GOD gaan zitten.
  Bwahhh... Bedenk zelf eens iets, wat erg moeilijk is, en kom niet met rare argumenten aan.
  Het 'verstoppertje spelen' is voor mij een uiting van angst. Als je niets te verbergen hebt kun je rein naar de ster zoeken.
  Het lijkt me sterk dat alle afbeeldingen door jullie zelf gemaakt zijn, dus wie weet komen er nog meerdere claims.
  Sterzoekers : zoek je eigen innerlijke ster en ga niet gebruik maken van andermans creativiteit.
  Het doet misschien af en toe een beetje pijn, maar daar wordt je een grote jongen of meisje van.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De vrijheid van meningsuiting. Ik wordt helemaal schijtziek van die hele vrijheid van meningsmening. Hele televisieprogramma’s worden er mee volgepland. Iemand heeft dan een mening en oohh, iemand anders heeft nog een andere mening. Het enige wat die vrijheid van meningsuiting doet, is dat elke mening totaal betekenisloos wordt. Afschaffen, en wie dan nog z’n bek open durft te trekken, daar wil ik wel naar luisteren. Dan wordt het interessant. Ik denk dat als Jezus nu terug zou keren op aarde en hij zou een gloedvol betoog houden voor een mensenmenigte, ik denk dat het helemaal geen impact zou hebben. De enige reactie die hij zou krijgen was: “Ja, dat is jouw mening.”
  ( Theo Maassen)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Opzettelijke schending van het auteursrecht, waaronder wordt verstaan een verveelvuldiging en verspreiding zonder de vereiste voorafgaande toestemming van de maker of de eventuele rechthebbende, geldt in Nederland als een misdrijf. Ze kan zelfs met gevangenisstraf worden bestraft. Bij schending van auteursrecht kan ter vervolging bij de politie aangifte gedaan worden. Een civiele rechtszaak is wel mogelijk: daarin kan worden verlangd dat de verveelvuldiging en verspreiding wordt gestaakt en ook kan een schadevergoeding en een eventuele winstafdracht door de inbreukpleger worden verlangd.
  Artikel 1 van de Auteurswet van 23 september 1912 definieert 'auteursrecht' als volgt :Het auteursrecht is het uitsluitend recht van den maker van een werk van letterkunde, wetenschap of kunst, of van diens rechtverkrijgenden, om dit openbaar te maken en te verveelvoudigen, behoudens de beperkingen, bij de wet gesteld.
  Auteursrecht is het exclusieve, d.w.z. anderen uitsluitende, recht van de maker van een werk van letterkunde, wetenschap of kunst om dit openbaar te maken en te verveelvoudigen. Hieronder valt onder andere het recht om kopieën en reproducties van het werk te maken, te verkopen of om van dit werk afgeleide producten te maken en het werk publiekelijk tentoon te stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ik nu zo "stoer" is in deze hele Discussie, is dat diegene die zo schreeuwt ter verdediging van zijn "copy rights" en schrijft dat sterzoeker zijn naam bekend moet maken, Dat deze schreeuwlelijk, Zelf anoniem zijn commentaar onder deze blog schrijft! Goed he, Zo lust ik er nog een!!

  Nee dat is dapper zeg zelf wel annoniem je zegje doen!.

  Als je zo voor oprechtheid bent, Zet zelf dan ook je eigen naam ook onder het commentaar, Dan ben je pas dapper bezig, Of eis het niet van een ander! Anders kappen!

  Op dit gedrag is een heel leuk spreekwoord van toepassing namelijk:
  Den splinter in een anders oog wel zien, maar niet de balk in zijn eigen.

  d.w.z. wel de kleine ondeugden bij een ander waarnemen, maar eigen gebreken niet kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik dacht te zien dat de blog inmiddels verwijdert was, waar maken we ons dan nog druk om??

  BeantwoordenVerwijderen
 12. “God keek naar de aarde en Hij zag dat het goed was.” Misschien staat er wel: “God keek naar de aarde en dacht: ‘t is wel goed zo’. Het zou een hoop verklaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Even door die anonieme figuur die ook eens wat op Wiki heeft opgezocht: zoek nog even door op "privaatrecht" en dan op "strafrecht".
  Zou zomaar kunnen dat je nog iets nuttigs opsteekt en dan hoef je niet zo dramatisch uit je nek te kletsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "Tactiek is niet je man uitschakelen of zo. Nee, het is weten waar je mee bezig bent."
  ( Johan Cruijff)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dus anoniem maakt zichzelf nu ook al schuldig aan het betere knip en plakwerk? Door het artikel 'auteursrecht', uit wiki, in het reactieveld te plakken.

  Het knippen en plakken wilde hij toch juist verbieden aan anderen, of heb ik als lezer wat gemist??

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo lui,

  Spannende blogs allemaal.
  Komt dat anonieme geblaat met die beschuldigingen en dat geklets over auteursrecht (klopt niks van wat) allemaal uit de koker van de schrijver van dat boek over de poolster?
  Is niet die Leo Hunting?
  Inderdaad, de maat van mevrouw astro van het AD: Elodie Hunting.

  Zit er echt copyright op dat wezenloze astrogezwam? Zou je toch haast niet zeggen.

  Laten die gasten blij zijn als iemand hun tekst gebruikt. Wie denken ze nou helemaal dat ze zijn. "Schending van auteursrecht"..ha!Dat zouden ze wel willen.

  Gooi die anonieme gast van je blog, Sterzoeker!
  Die is alleen laf, dom en irritant.

  En schrijf nog eens wat over de poolster!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Margootje, Daniel, Emiel en andere zogenaamde namen zijn zeer goed in het bedenken van eigenschappen, manipulatie en verwensingen naar echte namen toe, en verdwijnen uit angst in de anonimiteit.

  Gooi die anonieme gast van je blog, Sterzoeker!
  Die is alleen laf, dom en irritant.( daniel groot ) ?

  deze schreeuwlelijk ... ( emiel plaatje ) ?

  Verder alles goed met grote smurf sinds je uit de gesloten inrichting bent? ( daniel groot ) ?

  dramatisch uit je nek te kletsen... ( margo zonder T ) ?

  De BELOFTE duurt niet lang meer mag ik jullie mededelen, en het wordt ONDRAAGLIJK.

  Joseph Roberts / The Sword of Justice.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja hoor, daar is die joker weer. En dit is dan een vriendje van Elodie Hunting .... wow.

  Weet Elodie dit al?

  Sterzoeker, trem die gast er alsjeblieft af, dit kan echt niet meer met die bedreigingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Even voor de duidelijkheid :

  Een bedreiging is iets anders dan een belofte.
  Onze beloftes hebben alleen het goede in zich.
  Het doet even 'ondraaglijk' pijn , maar dan zit je wel op het goede spoor.
  Wij zijn solitair en komen voor het recht op.
  Als anoniempjes ons 'koppelen' aan namen is dit voor eigen rekening en in onze ogen het zoveelste bewijs van onrecht, manipulatie, macht, narcisme, schizofrenie, angsten en onzekerheden.

  We blijven vliegen als adelaars en slaan toe als cobra's ...

  Joseph Roberts / The Sword of Justice.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nou zou ik het recht toch echt liever laten bewaken door iemand anders dan deze gestoorde drol.
  Toch maar weer in het dwangbuisje dan? Lastig als je met je kartonnen zwaardje wilt zwaaien.

  Geef die figuur een dubbeltje voor een lolly en zeg dat hij weg moet gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Waarom zulke felle reacties, anonieme mensen ?
  Waarom het gevoel dat jullie aangevallen worden, terwijl dit niet zo is ?
  Waarom geloven jullie niet in onze goede bedoelingen ?

  Mensen die zich aangevallen voelen zijn in veel gevallen misbruikt en lezen alleen datgene wat ze opwindt...

  Het schudden van hun hoofd en het handgeklap.
  De hielbelaging bij hulp.
  Het gehuil terwijl hij je bloed drinkt, maar niet voldaan raakt.
  De diepgegraven kuilen in hun hart...

  Hun onaangename, spottende vertrekking van het gelaat.
  De begerig grijpende ziel op zoek naar leed.
  Zich bedreigt voelt terwijl hij aan het werk is.
  Met angsten vertrekt...


  We blijven vliegen als adelaars en slaan toe als cobra's ...

  Joseph Roberts / The Sword of Justice.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ga toch weg met de BELOFTE! Als dat Sword of Justice gaat berechten dan is het pas goed mis!

  Gevaarlijke elites, Kerken en al dat soort religieuze clubjes meer heeft in de geschiedenis meer dan eens gruwelijke oorlogen veroorzaakt omdat men eerder dacht dat het recht zegen zou vieren, wel de geschiedenis heeft aangetoond wat de gevolgen zijn geweest.

  Keiharde feiten!

  Sirius B

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lieve Sirius en andere anoniemen,

  Wij beloven alleen het goede ...
  Zijn geen toneelclubje, met contributies ...
  Hebben geen rangen of standen, hierarchie ...
  Doen niet aan geschiedschrijving ...
  Werken intuitief en met onmetelijke krachten ...
  Hebben geen Goden, heiligen of rituelen ...

  Ons 'spoor' leidt naar Rotterdam, alwaar het ondraaglijk wordt. Dan pas is er vrede en komt er rust ...

  We blijven vliegen als adelaars en slaan toe als cobra's ...

  Joseph Roberts / The Sword of Justice.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik wil even dit in het midden brengen.

  Als ik die "gele tekst" bovenaan dit artikel vergelijk met de toon van die hysterische gek met zijn bedreigingen dan zie ik een boel overeenkomsten. Deze figuur Roberts duikt steeds op als er iets met de naam Hunting is.
  Ik betwijfel dus of die schreeuwerige tekst-in-geel echt van Leo Hunting is. Lijkt me niet zijn stijl. Maar misschien vergis ik me.

  Dan herinner ik me dat rond de jaarwisseling de blog van Sterzoeker gehackt werd. Nu zie ik dat die Joseph Roberts kan inbreken in deze blog, anders kon hij geen "spoor" volgen dat naar Rotterdam of waar dan ook zou leiden.
  Dit zou dus best de figuur kunnen zijn die deze blog gehackt heeft.
  Aangezien zijn Ip-adres makkelijk te traceren is, gaat hier dus werk van gemaakt worden.

  Oeps, en het was al zo ondragelijk in Emmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het 'spelletje' is bijna gespeeld...

  Nieuwsgierig geworden, naar wie er achter deze blog zit? Dit is de afbeelding, welke op mijn visitekaartje staat afgebeeld, maar dan niet in kleur. Zij die mij al reeds kennen, weten nu van wiens hand deze blog-site is! Mocht je denken mij tegen te komen, vraag dan naar mijn visitekaartje!

  Binnenkort komen we je visitekaartje halen en drinken een glas rode wijn. PROOST !

  Sirius B.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Rotterdam ?
  Ik denk dat het inderdaad het goede spoor is.
  Het spijt me dat ik zo vervelend reageerde.
  Die Roberts snapt het, excusez moi.

  Daniel Groot

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wow, die tweede mail van Leo Hunting (bovenaan deze blog) maakt een heleboel duidelijk, Sterzoeker. De foute hoek van dat verheven mystieke wereldje is echt een rattenbak! Die Roberts is zeker familie van hem want die fluit hetzelfde toontje.

  Ik smijt meteen dat boek van die Hunting in de papierbak. Van zulke mensen kan niks goed komen.

  Dank je, Sterzoeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Sterzoeker

  Die tweede mail maakt in één klap enorm veel duidelijk!

  Quote: Eerlijke en alleen sterke mensen kunnen hier mee omgaan?

  Dat is niet vechten met open vizier, meer een flinke steek onder water om deze blog om zeep te helpen?

  De gepubliceerde mails maakt een heleboel duidelijk.

  Iphigenia.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hee Sterzoeker,

  Die Hunting is toch zo goed in astrologie? Dan kan hij je echte naam toch wel in de sterren zien, lijkt me. Of heeft 'ie een misschien een bril voor zijn derde oog nodig..?? HAHAHA

  Hij kan de (klip)pot op!

  He Hunting, schrijf nog eens een mailtje aan Sterzoeker want ik lach me rot.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. He, Hunting het busje komt zo!


  Iphigenia.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Gaat dit over het boek van Leo Hunting met de titel: Esoterische dimensies? Als dat zo is het de sop van de kool niet waard. Waar maakt Leo Hunting zich eigenlijk druk om. Hunting mag blij zijn dat iemand zijn boek überhaupt leest. Het boel ligt namelijk in de Ramsj bij de slegte. Daar liggen in de degel alleen boeken die slecht of niet verkopen in andere boekwinkels

  Beëlzebub van glaasgalb

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leo Hunting bij de slegte;

  http://www.deslegte.com/boek/hunting,-l-/esoterische-dimensies-in-astrologie


  Beëlzebub van glaasgalb

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Dit boek staat ook tweedehands op Boekwinkeltjes.nl in "nieuw en ongelezen" staat.

  Dat doet vermoeden dat alleen de titel van het boek het lezen waard is.

  Maar je kan het nog altijd opstoken in de open haard. Houtblokken zijn duurder dan rotboeken. Dat dan wel weer. He Hunting, schrijf je een beetje door? HAHAHA.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik wil toch even opmerken dat als het inderdaad zo is dat de schrijver van Sterzoeker bepaald materiaal van Leo Hunting overgenomen heeft zonder bronvermelding, ik het niet zo vreemd vind dat Leo Hunting hier niet tevreden mee is. Ik zou dan ook graag eerlijk van de schrijver van Sterzoeker horen of dit het geval is. Of dit zal gebeuren betwijfel ik echter sterk, aangezien deze hele blog duidelijk maakt dat de schrijver van Sterzoeker liefst de katjes in het donker knijpt.

  Nog even voor de duidelijkheid; ik heb niets te maken met Sterzoeker, noch met Leo Hunting.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Dat Leo Hunting niet blij is met deze discussie valt te begrijpen. Als de gepubliceerde mails van hem afkomstig zijn is het niet bepaald handig geweest van Hunting om meteen te gaan dreigen.

  Dat Sterzoeker de bewuste mails heeft gepubliceerd is logisch wie houd er van om op een agressieve toon te worden benaderd?

  Als Leo Hunting in zijn eerste mail normaal had gecommuniceerd dan deze affaire niet zo enorm uit de hand gelopen, dit heeft hij met zijn wijze van communiceren zelf in de hand gehad.

  Een wijze raad voor Leo hunting, Bezint eer gij begint met woedende mails te schrijven.

  Ik heb mijn reacties gegeven omdat hier sprake is van een enorme heisa die de sfeer op deze blog behoorlijk heeft verziekt.

  Er mag misschien sprake zijn van een Copyrigth issue waar deze felle discussie over is ontstaan, dit neemt niet weg dat het een vrijbrief is voor Leo Hunting om met vreselijke verwensingen op de proppen te komen.

  Ik heb ook niets met Sterzoeker of Leo Hunting te maken, het is abnormaal zoals het vuur zich heeft verspreid.

  dat Sterzoeker heeft gereageerd om de mails van Leo Hunting te publiceren is niet vreemd.

  Iphigenia.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Beste Lezers van Sterzoeker,

  Om het voor iedereen, of voor mensen die hier nieuw komen, begrijpelijk te maken wat op deze blog te lezen is , volgt hier in het kort een verslag van wat er gaande is.

  Sterzoeker had een tekst geschreven over de Poolster, niet uit en boek, maar verkregen van informatie uit verschillende bronnen, geput van het internet en daar heeft sterzoeker een eigen draai aan gegeven.

  De blog met de tekst over de Poolster is inmiddels reeds door Sterzoeker weggehaald op verzoek van Leo Hunting, die beweerde dat Sterzoeker het uit zijn boek heeft overgeschreven.

  De Poolster is meteen verwijdert na aanleiding van het verzoek van de heer Hunting. Sterzoeker heeft daarna op de blog een verslag geschreven waarom de Poolster moest worden weggehaald. Dit heeft Sterzoeker gedaan om onze trouwe lezers, over onze verbazing te informeren.

  Sterzoeker wilde de lezers laten weten, dat er op zeer onfatsoenlijke wijze en middels dreigingen ,van zowel Hunting als wel van Joseph Roberts / The Sword of Justice, het verzoek tot het verwijderen van de Poolster binnen was gekomen. U kunt het de voorbeelden hiervan lezen in en onder de blog.

  Als dit verzoek, tot het verwijderen van de blog over de Poolster, op normale wijze was gesteld , had sterzoeker de blog gewoon verwijdert en verder dus geen aandacht aan besteed in middels een verslag op de blog.

  De latere blog , door sterzoeker geplaatst, met ( mail-) update en met de concrete afbeeldingen van de mail van de Heer Hunting, is op eigen verzoek van de heer Hunting, op de blog geplaatst. De heer Hunting zelf vraagt immers of Sterzoeker ” dit” (de mail) zonder censuur op de blog durf te zetten . Natuurlijk is Sterzoeker daar toe bereid, als de heer Hunting zijn mail graag op de blog wil zien, doet Sterzoeker dat.

  Sterzoeker heeft middels bovenstaande blog, al reeds laten weten; dat als de heer Hunting op normale nette wijze vraagt, of Sterzoeker de bovenstaande blog wil verwijderden, Sterzoeker dit verzoek graag zal inwilligen. Dan kan deze case eindelijk gesloten worden en kunnen wij ons allen met nuttigere zaken bezighouden.
  Tot nu toe heeft Sterzoeker geen nette verzoek tot verwijdering van deze blog ontvagen, dus is er blijkbaar geen noodzaak om de blog verwijdert te zien.

  De eerdere reactie van Sterzoeker , geschreven in deze blog, ten aanzien van het verzoek tot het weghalen van een tekst over de Poolster, heeft dan ook niets met katjes knijpen in het donker te maken, maar met verbazing en met normale omgangsvormen. Als er dus een “normaal” verzoek binnenkomt, wordt daar gaarne door sterzoeker aan voldaan. Deze regels gelden trouwens nog steeds!

  Met vriendelijke groet,
  Sterzoeker

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Misschien kan 'ie helemaal niet schrijven. Dan is het probleem van het copyright meteen opgelost. HAHAHA!

  Tuurlijk komt er geen vriendelijk verzoekje met "sorry, foutje....." enzo. Kan je op je tien vingers natellen.

  He Hunting, hoeveel vingers steek ik op?

  BeantwoordenVerwijderen
 38. 20 vingers bij scheel kijken!
  oeps dat was voor mijn beurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. De reactie geplaatst op 18-01-2010 om 14:13 (een lange reeks letters, geplaatst door de man met het zwaard), is door Sterzoeker verwijderd, omdat deze geen leesbare reactie bevatte.

  Blijkbaar was er iets mis gegaan tijdens het plaatsen van deze reactie, gezien het feit dat niemand deze letterreeks kon lezen of begrijpen.

  Met vriendelijke groet,

  Sterzoeker

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Br:. Wappa van Pluto06 maart, 2011 14:38

  Zo, is het ei Hunting de papa van Elodie. Je zult toch zo'n paps hebben, dat is niet leuk voor een kind. Nou ja, het verklaart veel. Kaalheid zou ook erfelijk zijn, heb ik gehoord. Net als astrologie, da's ook zo erfelijk.

  Ach, Elodie is de vrucht van de astrologische kruisbestuiving. Wie zou mams zijn? Venus? WHAAAA. O, soms moet ik zo lachen om mijn eigen slappe grappen.

  Ik denk dat papa Popov ze niet helemaal meer op een rijtje heeft. Zo overdreven reageert die man, dat is vast een teken van een symptoom. Ja, dat betekent iets, een indicatie van een of ander. Denk je niet?

  Een descentante conjunctie in het T-kruis van de H-2, misschien een splitsing darvan? Of zit ik er nou naast?

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Dit is een heel angstig persoon....Dàt laat hij duidelijk zien...

  Ik heb de reacties verder niet gelezen (geef het negatieve geen aandacht, daar groeit het van)....

  Liefde overwint alles....

  Hartegroet, Annet ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Omdat ik graag over de Poolster wilde lezen kwam ik hier terecht. Mooie blog! Jammer dat het zo hoog opgelopen is en uw publicatie over de Poolster verwijderd is. Bizar de uitlatingen van deze asociale (in mijn ogen) heer Hunting, alhoewel ik hem geen heer zou willen noemen.

  BeantwoordenVerwijderen

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails