zondag 11 juli 2010

Mysteriespel over de Email

Van een lezer ontvingen wij over de mail een mysteriespel getiteld "Judas Iscariot". Daarvoor onze dank. Gezien het feit dat Sterzoeker een groot liefhebber is van mysteriespelen, zijn we hier dan ook heel blij mee. Wat een goed idee om een mysteriespel in te scannen en deze tekst op de mail aan Sterzoeker te zenden! Zo kan deze lezer zelf het originele boekje in zijn bezit houden en zo kunnen wij er ook van genieten.

In de loop van de tijd heeft sterzoeker al een groot aantal mysteriespelen verzameld. In deze verzameling zitten hele oude spelen, van een paar honderd jaar oud, maar ook hele nieuwe en natuurlijk zijn er de spelen die gebaseerd zijn op oude mythen uit landen als Egypte, Babylon en Griekenland. daarnaast heeft Sterzoeker inmiddels al een aardige database met teksten van magische rituelen en spelen.

De meeste van deze rituelen en spelen zijn inmiddels gedigitaliseerd en kunnen zo het webje op. Helaas accepteert blogspot geen PDF files, dus gaan we op zoek naar een andere mogelijk om deze mysteriespelen en rituelen op het internet te plaatsen. Dit wordt waarschijnlijk een database, waarvan lezer de rituelen en spelen voor eigen gebruik kunnen downloaden.

De locatie waar deze files te vinden zijn wordt later bekend gemaakt. In totaal gaat het nu om zo'n 200 mysterie spelen en het aantal magische rituelen en ceremoniën is bijna niet meer te tellen. Dit laatste betreft de rituelen en ceremoniën van de vrijmetselarij, de Golden Dawn, SOL, OTO, BOTA en nog veel meer moois. Het wordt dus een ruime data base, van een aantal gigabites.

Nu is zo'n mooie data base natuurlijk nooit compleet, en sterzoeker is dan ook blij met zulke mooie inzendingen als het hier boven genoemde mysteriespel van Judas Iscariot. Sterzoeker wil bij deze dan ook een oproep doen aan zijn lezers, die mogelijk in het bezit zijn van Mysteriespelen, rituelen, of ceremoniën, of men deze teksten met ons wil delen, maar voordat u gaat scannen, laat ons eerst even de titel weten, van het spel of ritueel. Het zou jammer zijn als u werk gaat verrichten voor iets dat we al hebben. laat ook even weten of de file opgenomen mag worden in de data base, die later op het internet zal verschijnen. Als dat niet het geval is houden we het spel voor onszelf.

Het doel van de rituelen en mysterie spelen-database is dat iedereen van deze prachtige rituelen en spelen kan genieten en ze zelf kan gaan opvoeren indien daar interesse toe is. Sterzoeker is hard aan het werk om dat gedaan te krijgen. Wij zien dan ook graag u mail tegemoet. daarnaast is Sterzoeker al enige tijd bezig met een eigen mysteriespelengroep. daarover later meer.

Mocht u op het internet mysteriespelen hebben gevonden, laat het ons dan even de URL weten, altijd leuk!

mocht u mysterspelen of rituelen in willen sturen ons E-mailadres is: info.sterzoeker@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails