woensdag 7 juli 2010

Krijg de Ballen! Ik pak de Vlag!


Zo worden die WK-ballen gemaakt! Nu hopen, dat Nederland morgen een goed balletje weg kan trappen, in het doel van de tegenstander. Allemaal duimen dus, en de magie doet zijn werk!

Helaas werken bewegende plaatjes niet op blogspot. Wil je ballenfabriek in werking zien, klik dan op onderstaande URL: http://blueballfixed.ytmnd.com/

Ook de natuur werk mee aan de overwinning van het Nederlandse team. Deze leeuwin kiest duidelijk partij voor onze jongens! "Krijg de ballen Spanje, Ik pak de winnende vlag", moet ze gedacht gebben.

De foto is afkomstig van onderzoeker Hans de Iongh van het Centrum voor Milieuwetenschappen. Hij en zijn familie hebben op dinsdag 29 juni een bijzondere ervaring opgedaan tijdens een veldbezoek aan Maasai Mara National Reserve in Kenya. Hun landcruiser had een Nederlandse vlag op de bumper om hun steun te uiten aan het Nederlandse elftal in de Wereldkampioenschappen in Zuid-Afrika. Zij observeerden die ochtend een groep van zes leeuwen, die over de weg liepen.

Een leeuwin liep naar de landcruiser toe, beet de vlag van de bumper af en liep met de vlag in haar bek rond terwijl toeristen haar uitgebreid fotografeerden.

Als het aan haar ligt gaat Nederland zeker winnen!

Google is ook al in WK stemming!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails