zondag 18 juli 2010

Egel-Booswicht laat weer van zich van Horen

In de vorige blog schreef Sterzoeker over de Egel-Booswichtenclub, die 's nacht op pad gaan, om u uit uw slaap te halen of om andere stoute dingen te doen. Nu blijkt dat de Egel-Booswichtenclub actief is in heel Nederland. Zie onderstaande berichten uit verschillende kranten van: 16/07/10. Mocht er meer nieuws zijn over de egels, dan houden we u uiteraard op de hoogte

Hier het verslag over de egels in het AD;
GRONINGEN - De politie in Stadskanaal (Groningen) is vannacht uitgerukt voor een vermeend stel inbrekers dat later een stel egels bleek te zijn.

Een omwonende had de politie gebeld met de mededeling dat er in een leegstaand pand naast een supermarkt in de Poststraat rare geluiden te horen waren. Ter plekke bleken het geen inbrekers, maar twee spelende egels die voor het nachtrumoer zorgden. Volgens de agenten maakten ze bij het spel ''veel kabaal''. (ANP)

Ook Trouw doet verslag van het voorval:
Inbrekers blijken spelende egels
GRONINGEN (ANP) - De politie in Stadskanaal (Groningen) is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgerukt voor een vermeend stel inbrekers dat later een stel egels bleek te zijn. Dat heeft de politie vrijdag gemeld.

Een omwonende had de politie gebeld met de mededeling dat er in een leegstaand pand naast een supermarkt in de Poststraat rare geluiden te horen waren.

Ter plekke bleken het geen inbrekers, maar twee spelende egels die voor het nachtrumoer zorgden. Volgens de agenten maakten ze bij het spel ,,veel kabaal''.

Op site van NOS staat dit verslag:
Egeltjes aangezien voor inbrekers
Update: vrijdag 16 jul 2010, 15:09

Onschuldige egeltjes hebben in het Groningse Stadskanaal 's nachts voor opschudding gezorgd. De beestjes maakten zoveel lawaai dat omwonenden dachten dat er inbrekers actief waren.

Het incident vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag. De politie kreeg een telefoontje van een omwonende met de melding dat er in een leegstaand pand rare geluiden te horen waren. De agenten gingen op onderzoek uit.

Ze kwamen er al vrij snel achter dat er geen inbrekers waren, maar twee egeltjes die het gewoon erg gezellig hadden met elkaar. De buurtbewoner kon dus weer rustig verder slapen.

Hier het verslag uit de Kanaalsteerk, een lokale krant:
STADSKANAAL – Twee spelende egels in de Poststraat in Stadskanaal hebben donderdagnacht voor flink wat opschudding gezorgd.
De politie werd door een omwonenden gebeld met de mededeling dat er in een leegstaand pand naast supermarkt Jumbo rare geluiden te horen waren. Toegesnelde agenten stelden direct een onderzoek in. Niet inbrekers, maar twee spelende egeltjes bleken voor het nachtrumoer te zorgen. Volgens de agenten maakten ze bij het spel veel kabaal.
Na de constatering kon de melder rustig verder slapen en vervolgden de dienders hun surveillance.

1 opmerking:

  1. Thank you for sharing! I really appreciate it. I discovered Abaset, the Egyptian headhog goddess is in fact one of the names of my guardian angel given to me.

    BeantwoordenVerwijderen

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails