donderdag 9 april 2009

De zwarte engel

Het onderstaande verhaal over engelen is geschreven door een vriend van Sterzoeker. Hij heeft het verhaal geschreven naar aanleiding van een gesprek welke wij hadden over engelen, en over alles wat zich voor kan doen als engel en ons kan verblinden in een schitterend licht maar geen licht is. Dit geldt evenzeer voor mensen die die ons op het pad van verlichting willen brengen.

Engelen en geestelijke leiders (b)lijken niet altijd te ze zijn zoals ze zich doen voorkomen. Soms kunnen ze zich anders doen voorkomen dan hetgeen ze in werkelijkheid zijn. Hun uiterlijke verschijnningsvorm zegt op het eerste oog niet altijd iets over de ondeliggende intentie. Dit geldt zowel voor personen in het dagelijks leven, geestelijke of spirituele leiders, alswel voor engelen of geesten, die ons benaderen met al dan niet een goede intentie of (bij)bedoelingen.

Het onderstaande verhaal geeft prachtig weer hoe de ongeziene wereld ons kan benaderen en waar je op moet letten, als deze wereld, de wereld van alle dag binnentreed. Ik had het nooit beter kunnen verwoorden dan Michel, daar voor mijn dank.
Sterzoeker

Er zijn entiteiten en mensen die zich uitgeven als lichtwezens en zich voordoen als helpers van het licht.

Deze wezens komen in hun lichtgevende vermomming tevoorschijn op het moment dat er een menselijk slachtoffer op een onbewust moment uit het lichaam is getreden om een korte astrale reis naar onbekende sferen te ondergaan.

De Vermomde Zwarte Engel doet zich als een lichtgevende entiteit die met leugens zijn slachtoffer probeert te manipuleren met de woorden dat het een gids is die je bijstaat omdat het gevaarlijk is om zonder begeleiding in sferen te treden die veel gevolgen kent als je er niet goed mee om weet te gaan.

Voor het slachtoffer er bewust van is geworden dat de entiteit geen lichtwezen is, en het een zwarte engel is die de intentie heeft om zijn slachtoffer uit te buiten, is het meestal bijna te laat omdat het slachtoffer hulpeloos verloren dreigt te raken omdat de angst voor deze valse gevaarlijke entiteiten groot is.

De zwarte engel is goed te herkennen, echter moet je even bekend zijn met de gegevens dat entiteiten die zich met een fel wit licht vermommen altijd herkenbaar zijn omdat ze aan de buitenkant van het witte licht een grijze nevel vertonen, omdat de zwarte engel zich nooit perfect kan vermommen. Er is altijd een duister trekje die ze altijd herkenbaar maakt, ook al probeert de duistere engel zich nog zo goed te verhullen in de zee van verlichting.

Zwarte engelen hebben niets spiritueels, maar zijn uit op macht en bezit in de vorm dat ze hun slachtoffers als slaven proberen te indoctrineren dat de ziel en het lichaam eigendom zijn van de duistere onderwereld omdat het kwaad als een heerser probeert te overheersen en de zwarte engel de macht in stand wil blijven houden om met angst en terreur als een nachtmerrie het leven van het slachtoffer te verwoesten met de dood als gevolg.

Toch kan een zwarte engel geen macht over zijn slachtoffers uitoefenen tenzij het slachtoffer uit angst en paniek alle bevelen opvolgt, echter zijn deze zwarte engelen zeer snel te bestrijden zodat ze voorgoed verdwijnen.

Ieder die een zwarte engel ontmoet kan de volgende methode toepassen om deze entiteiten weg te sturen, ik zal opnoemen wat het grote geheim er van is.

Spreek de volgende zin uit: “Angst is een creatie van de hersenen” je kunt me niets doen ook al ben je een product van het kwaad, je bent slechts een onstoffelijk wezen zonder enkele vorm van macht!

Op het moment dat bovenstaande zinnen worden uitgesproken, is het van puur belang om de angst in liefde om te zetten en de innerlijke warme in gedachte te transformeren in een fel warm wit licht!

Duistere wezens zoals de zwarte engel houden niet van warmte, liefde en licht, dit is de ergste marteling omdat ze dan met hun eigen wapens worden aangevallen, echter overwint het goede alles zodat het negatieve geen enkele invloed meer heeft op het slachtoffer die zich bewust is dat deze entiteiten geen enkele vorm van invloed kunnen uitoefenen ondanks de zwarte wezens uit de duisternis van alles proberen om tot intimidatie over te gaan.

Ken je eigen grenzen, betreed nooit de grijze gebieden van de beginnende duisternis, er zijn grenzen die iedereen bewust zou moeten zijn om te voorkomen dat er uit het niets een duistere engel voor je staat om je in zijn val van verleiding en intimidatie te lokken met de intentie om slachtoffers op het verkeerde pad te leiden!

Als schrijver lijk een ik hiermee een fictie verhaal te schrijven, toch is het geen verzonnen verhaal omdat er een zeer grote kern van waarheid in verborgen ligt die met een duidelijke boodschap verwoord dat er grote gevaren op de loer liggen, en de mens het allergrootste gevaar is omdat het voor negatieve entiteiten een reden is om met angst en leugens voort te blijven bestaan en ze goed weten dat ze daarom nooit in de onderwereld verbannen worden omdat er altijd een ziel open zal staan voor negatieve suggesties en gedachten.

8 opmerkingen:

  1. Mijn zoontje zegt dat hij een zwarte engel heeft gezien en de muren om hem heen weg waren toen dat gebeurde! Mijn zoon pas 6 was op een school waar zijn vader schoonmaakt , en zag daar een meisje huilen zij vroeg mijn zoon de weg naar huis voor dat ze dat vroeg vertelde zij dat ze een ongeluk had gehad en haar vader dood is! De vader van mijn zoon zag het meisje nergens maar volgens mijn zoon is ze met een zwarte engel verdwenen! Fantasie?? Of heeft het echt plaats gevonden? Mensen van de school hebben verteld dat een leerling is overleden in een auto ongeluk en dat beschrijving van het meisje overeen komt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ikzelf heb de ervaring gehad om de Zwarte engel te ontmoeten. Hij hecht zich vast aan al je boosheid en angsten die iedere persoon wel bij zich heeft, en versterkt deze dan nog eens. Hierdoor kom je dan razendsnel in een depressie en laat je je door je angsten meetrekken. Ik heb hem letterlijk zin neerdalen in mij. Maar wist pas later wat het was. Tip:roep al je begeleiders en bescherm engelen op . Stel je voor dat je in een boom , levensboom van wit licht stapt, alle entiteiten die nog aan je hangen, gaan mee. Maar de zwarte engel niet. Zo heb je tegelijkertijd enkele zielen overgeholpen en jezelf gezuiverd. Het gevoel kan nog een dag of zo blijven hangen, maar ga er niet in mee. Doe dingen die je een positief gevoel geven. Maar een belangrijke les die de engel mij geleerd heeft is dat ik deze angsten moet aanpakken.
    Dikke knuffel
    Tallulah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wanneer het was weet ik nog goed, 1x in geestelijke vorm in mijn huis en 1x in een persoon die 3 koppen groter was dan de hulpverlening binnenin de psychiatrische gesloten afdeling. Beide voelde angstig, maar door mijn angst te negeren kon het mij niet laten rennen, uit mijn huis of uit die huiskamer met die persoon. De persoon is later uitgebroken en de geestelijke verschijning in mijn eerste huis na een woonvorm was zo boosaardig en tegelijkertijd neidig. Wanneer je kiest om drager van het licht te willen zijn kun je deze beproevingen meemaken. Het zijn niet de mensen op aarde die eng zijn of kwaadaardig, het zijn de zwarte engelen in die mensen. Ik vrees dat ik te maken had met de hoogste engel ooit, deze is gevallen van rang toen hij meer weg was van zichzelf en zich niet onder God wilde plaatsen. Met hem trok hij engelen mee die in die zwakte verkeerde. Engelen zijn mannelijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails