vrijdag 11 december 2009

Lady Blackskull

Als je op het internet gaat googlen, om op zoek te gaan naar interessante websites over praktische magie, dan kom je echt van alles tegen. Sterzoeker heeft een analyse gemaakt van een aantal van deze webpagina's en dit is de volgende in deze Blog-serie.

Behalve interessante rituelen of mysterie spelen, kom je soms ook een interessant mens tegen, met een nog verrassender website. Daarover gaat deze blog. Eigenlijk moet ik zeggen; je komt interessante persoonsbeschrijvingen tegen, in plaats van een interessant mens, want de mens of maker laten zich niet altijd persoonlijk zien op zijn of haar website. Soms gaat de maker van een site schuil achter een prachtige nickname.


Al googelend kwam ik een week of twee geleden de site http://blackskull.info/welkom.html tegen. Allereerst valt de naam van deze site al heel erg op. Wat te denken van de naam als; "Blackskull"? Bij een dergelijke naam kan je van alles bedenken, en deze naam verwijst ook niet meteen naar magie of mysteries. Het tegendeel blijkt echter het geval, als we de site nader bestuderen.

Blackskull zou ook een familienaam kunnen zijn. En je kan je af vragen; Is de maker indiaans en verwijst de naam "zwarte schedel", naar deze achtergronden, of is blackskull iemand die zwart is, of is het een verwijzing naar iets duisters, iet sdat in he verborgene is? Het zou ook te maken kunnen hebben met iets wat verbrand is en daardoor zwart geworden is, of met zwarte aarde. Hoe wordt een schedel anders zwart? Een schedel is in de regel namelijk wit. Er zit dus iets afwijkends in de naam van deze site, waardoor het opvalt. Je kan er dus alles bij bedenken. daarover later meer in de nadere analyse van deze webpagina!!!


Aan deze blog wordt nog gewerkt door sterzoeker, morgen weet U meer!! Mocht u iets weten m.b.t het bovenstaande, dan verneemt sterzoeker dat graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails