woensdag 16 december 2009

Het Feest van de Terugkeer van de Zon

Sterzoeker blijft nog even in de sfeer van Kerst en hier volgt dan ook een tweede ritueel die in het teken van Kerstmis staat en de terugkeer van de zon.

Op deze wijze wil sterzoeker U en Uw familie en vrienden hele fijne feestdagen toewensen. En hoe kan Sterzoeker dit anders doen als via een mooi klein ritueel dat U zelf met familie en vrienden kunnen uitvoeren.


Dubbelklik op afbeelding om deze in groot formaat te zien.

Het kerstspel is zo geschreven, dat het een leuk spel is dat het bij wijze van spreken tijdens het kerst diner kan worden gespeeld, of tijdens het uitpakken van de pakjes onder de kerstboom. Oudejaar avond kan ook een goed tijdstip zijn. U weet zelf wel welk moment het beste uitkomt.

Sommigen hebben bovenaan, in de illustratie van deze blog, de Kabbalistische Levensboom ontdekt. De sferen hebben de namen van Engelen gekregen, en die engelen worden gebruikt in dit rituele spel.

U maakt tien kleine pakjes met een verschillende kleur verpakking er omheen in de kleuren van de levensboom; wit, grijs of zilver, zwart, violet, diep blauw, rood, geel of goud, groen, oranje, cyclaamrood en een pakje in de kleur van de aarde.
In elk pakje doet u een engel, de engelen tekst en een gekleurde kaars, in de kleur van de sfeer.

De engelen kan u zelf maken van papier of stof met behulp van het onderstaande patroontje.

U kunt deze afbeelding downloaden en deze in een tekenprogramma, zoals paint, van de juiste kleur te voorzien. Daarna uitprinten en in elkaar plakken. De creatievelingen onder u vinden het wellicht leuker om de engelen handmatig van kleur te voorzien. Daarna kunt u de engelen eventueel nog oppimpen met glitter, kralen, engelenhaar en kantjes.

Als u dit alles teveel werk vindt kunt u eenvoudig weg de engelen vervangen door gekleurde kerstballen, die u kunt kopen in een winkel met kerstspullen.

Daarbij U kopieert de engelen teksten uit deze blog. (Deze teksten staan onderin weergegeven in deze blog.) U print deze engelen teksten uit en u knipt deze uit en u pakt deze tekst in bij het pakje van de goede kleur. Samen met een kaars in de kleur van de engel. Mocht u geen gekleurde kaarsjes kunnen vinden maak dan gebruik van de kleur die u mooi vindt. Waxine lichtjes voldoen ook prima. In houdertje in de kleur van de engel is ook een mogelijheid.

De persoon die dit kerstspel leidt vertolkt de stem van de Engel Gabriël die de engel is van communicatie en het Goddelijke en de mensen.
U leest dus voor, en de mensen aan uw tafel maken een voor een- op de goede volgorde- de pakjes open, steken de kaars aan en hangen de betreffende engel in de kerstboom.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe en een Magische Nieuwjaar .

:.--------Sterzoeker-----------:.

Gabriël
We naderen het einde van het jaar en we bevinden ons in het donkerste deel van het jaar. Het kerstfeest of het Jule-feest zijn feesten waarbij de terugkeer van de Zon gevierd werd. Dit is een goede tijd om terug te kijken naar wat je bereikt hebt het afgelopen jaar. Kijk naar wat een succes is geworden en wat je niet waar hebt kunnen maken. Ik, de Engel Gabriël ben de boodschapper van het Universum en ontwikkeling van de mensheid heeft mijn speciale aandacht. De kerstboom is een vorm van de Boom des Levens, een symbool van de zich vernieuwende levenskracht. De vruchten aan deze zijn symbolen voor de patronen waarmee het leven tot ontwikkeling komt. Deze vruchten bevatten een persoonlijke boodschap voor iedereen die hier is. Luister eerst naar de Ster der Beloften.

Het witte pakje wordt nu aan een van de deelnemers gegeven. Deze maakt het pakje open en leest de tekst voor.

Ster der Beloften.
Ik ben de ster der Beloften. Ik kondig een nieuw bladzijde aan in het Boek van jouw leven. Mijn plaats is hoog aan de hemel , zodat iedereen mij ziet en boodschap kan begrijpen. Elk jaar op dit tijdstip, vul ik de hemel met mijn stralen. Ik ben een gids naar nieuwe doelen en nieuwe inzichten. Ik ben veel meer dan een ornament in de kerstboom. Ik ben een oud symbool voor verluchting. Ik ben het innerlijk Zicht binnen in jou. Ik ben tegelijkertijd een belofte en een boodschap van hoop. Waar hoop jij op voor jezelf het komende jaar?

Degene die het pakje heeft opengemaakt hangt de engel in de kerstboom en staakt de kaars aan. Laat een pauze vallen tussen deze tekst en de volgende.

Gabriël
Hoor nu de Stem van de Engel van de aankondiging.

Het zilveren/grijze pakje wordt nu aan een van de deelnemers gegeven. Deze maakt het pakje open en leest de tekst voor.

De Engel van de Aankondiging
Ik ben de boodschapper van het komende jaar. Luister naar wat ik te zeggen heb. Mijn boodschappen komen op vele manieren; door de woorden van vreemden, via de televisie of een boek, in de stilte van de nacht. Je kunt mij horen in de stem van de natuur en in het spelen van kinderen. Ik vertel je over de weg die voor je ligt, en de moeilijkheden die daar op je wachten. Wees stil en luister. Ik geef je een woord wat het komend jaar voor jou samenvat; luister naar mijn stem……

Degene die het pakje heeft opengemaakt hangt de engel in de kerstboom en staakt de kaars aan. Laat een pauze vallen tussen deze tekst en de volgende.

Gabriël
De dag dat de kracht van de verandering binnen een jaar het sterkst is, is te middernacht van de laatste dag. Dit is de tijd dat de Grote Moeder al haar kinderen zegent.

Het zwarte pakje wordt nu aan een van de deelnemers gegeven. Deze maakt het pakje open en leest de tekst voor.

Engel van Middernacht
Ik ben de Engel van Middernacht, mijn kracht is Middernacht het grootst te Middernacht op de laatste dag. Op dit tijdstip kun je terugkijken over het hele jaar en in een bevroren moment krijg je een visioen dat het jaar samenvat. Op dit moment kan niets ongedaan gemaakt worden, en niets kan worden veranderd. Mijn geheime naam is Spijt. Leer te accepteren wat je niet kunt veranderen; maar leer hiervan en neem deze les mee naar de toekomst die nu voor je ligt. Over welke gebeurtenis van het afgelopen jaar heb jij spijt? Den erover na, herken de gebeurtenis, maar laat deze hierna ook los.

Degene die het pakje heeft opengemaakt hangt de engel in de kerstboom en staakt de kaars aan. Laat een pauze vallen tussen deze tekst en de volgende.

Gabriël
Nu komt het moment dat we een onzichtbare brug moeten oversteken. Deze brug scheidt e verenigt de Spirituele Werelden die zich hier beneden vinden. Dit is de brug buiten Tijd en Plaats, het punt waarop NU tegelijkertijd het verleden en de toekomst is.

Het violette pakje wordt nu aan een van de deelnemers gegeven. Deze maakt het pakje open en leest de tekst voor

De Engel van het nieuwe jaar.
Ik ben het nieuwe jaar dat nu aan de horizon verschijnt. Ik ben de Graal der Gralen, want ik bevat het potentieel van alles wat goed is en wat slacht is. Ik bevat een hoop en dromen, ik bevat je angsten en je potentiële missers. Ik vloei over, elke dag, elke seconde: en toch wordt ik voordurend bijgevuld met de eindeloze mogelijkheden van de toekomst. Heb jij een droom of verlangen dat nu nog onvervuld is? Schenk dit verlangen in mij, en als het iets is dat je kunt bereiken door middel van toewijding en wilskracht, dan zal ik het in je leven schenken. Ik ben bestemming en noodlot, en ik ben de spiegel van jouw intentie. Bedenk nu wat jouw grootste verlangen en hoop is, en plaats dit mentaal in mijn vorm.

Degene die het pakje heeft opgemaakt hangt de engel in de boom en steekt de kaars aan. Laat een pauze vallen tussen deze tekst en de volgende.

Gabriël
Nu verlaten we de Goddelijke wereld en betreden we de lagere gebieden. Vanaf dit punt moet je jouw wil richten op de doelen die jij je gesteld hebt. Hier ontmoeten we de Engel van de Herinnering.

Het blauwe pakje wordt nu aan een van de deelnemers gegeven. Deze maakt het open en leest de tekst voor.

Engel van de Herinnering
Ik de herinnering van jouw jaren zoals ze komen gaan. Elke gedachte, elke ademhaling houd ik in herinnering. Maar JIJ hebt de sleutel tot mijn bibliotheek. Jij kunt mij opdracht geven om informatie te halen of te vergeten door jouw wil. Soms verlang je naar iets wat diep begraven is. Dit kan dan gaan ontsteken zoals een wond die niet verzorgd is. De les die ik je leer is om je herinneringen te koesteren en hier van te leren. Dan laat je ze rusten. In het verleden leven betekend dat je de toekomst verliest. Elke herinnering is een steen waarop je het kasteel van je dromen kunt bouwen.
Sommige stenen zullen zwak zijn; maar dat valt te verwachten. Maar jij kunt kiezen om ze zo neer te leggen dat ze gesteund worden door herinneringen van kracht. Denk terug aan het afgelopen jaar. Is er een herinnering waarnaar je moet kijken om deze te begrijpen?

Degene die het pakje heeft opengemaakt hangt de engel in de kerstboom en staakt de kaars aan. Laat een pauze vallen tussen deze tekst en de volgende.

Gabriël
Herinnering is een tweezijdig zwaard. Leer dit te gebruiken als een instrument, en het zal je goed dienen. Nu kom je oog in oog te staan met Engel met de Brandende Toorts.

Het rode pakje wordt nu aan een van de deelnemers gegeven. Deze maakt het pakje open en leest de tekst voor

De Engel met de Brandende Toorts.
Ik ben de bewaker van die herinneringen die je diep opgeborgen hebt. Ik ben de hoeder van die gedachten die jij diep in jezelf verborgen houdt in het duister, op de plek waar het Innerlijke Licht niet schijnt. Heb moed. Neem mijn toorts en kijk wat er zich in die donkere hoeken bevindt. Laat het Innerlijke Licht helderder gaan stralen en bekijk wat er in de grotten van het geheugen verborgen ligt. Kijk naar deze herinneringen, erken ze, en bedenk hoe ze hier terecht gekomen zijn. Open de grotten van de geest en laat de Adem van de Geestkracht hier doorheen blazen. Roep mij aan en ik zal deze vergeten deuren naar het licht voor je openen. Kijk nu, en zoek een ding uit. De rest zal volgen.

Degene die het pakje heeft opengemaakt hangt de engel in de kerstboom en staakt de kaars aan. Laat een pauze vallen tussen deze tekst en de volgende.

Gabriël
Heb geen angst. Je kunt gerust vertrouwen op mijn leiding. Ik zal je niet laten verdwalen. Ik zal je nu leiden naar de Gouden sfeer van de Engel der Purificatie.

Het geel/gouden pakje wordt nu aan een van de deelnemers gegeven. Deze maakt het pakje open en leest de tekst voor

Engel der Purificatie
Kom tot mij, je bent gewond en hebt pijn, maar ik zal je helen. Laat mij je angsten en oude wonden reinigen. Ik zal die verborgen plaats aanraken en deze verzorgen met licht. Na mijn zachte aanraking volgt een weldadige genezing. Er is geen noodzaak voor verdriet of tranen, of voor spijt. Ik hou van Jou, en mijn liefde zal jou reinigen van alles waaraan jij denkt schuldig te zijn. Er is niets sterker dan liefde. Ik zal in mijn zelf opnemen datgene waarvan jij denkt dat je het mij kan geven, en ik zal het transformeren naar Licht. Ik ben liefde en licht. Ik ben de weg voorwaarts. Geef mij een ding waarvan je bevrijdt wilt raken en ik zal dit accepteren.

Degene die het pakje heeft opengemaakt hangt de engel in de kerstboom en staakt de kaars aan. Laat een pauze vallen tussen deze tekst en de volgende.

Gabriël
Vergeef jezelf, en jij kunt anderen vergeven. Hou van jezelf en jij kunt van anderen houden. Genees jezelf, en jij kunt anderen genezen. Begin altijd met jezelf en de rest vloeit hieruit voort. Als je fouten maakt kun jij ze corrigeren voordat je met andere mensen werkt. Nu, gereinigd en verfrist kun je de Engel van het Nieuwe Begin ontmoeten.

Het groene pakje wordt nu aan een van de deelnemers gegeven. Deze maakt het pakje open en leest de tekst voor

Engel van het Nieuwe Begin.
Wees welkom hier in de sfeer van liefde en schoonheid. Je kunt hierin rondwandelen en constant bouwen aan de landschappen van jouw verlangen. Je kunt hier een heiligdom oprichten dat alleen van jou is. Een tuin waarin een eeuwige zomer heerst. Of een die de seizoenen volgt; de keuze is aan jou. Een huis kijkt uit over een stil meer, of een kapel waarin je het altaar van de Graal van je Hart kunt bouwen. Hier kun je plannen wat jij hoopt te bereiken. Ik ben de sfeer van vruchtbaarheid . Niet alleen de vruchtbaarheid van het lichaam, maar ook die van de geest. Plant de zaden van jouw verlangens hier, en ik zal ze verzorgen. Wat wens jij dit nieuwe jaar? Verbeeld het je in de vorm van verpakte zaadjes, of als een rozenboom die voor het huis groeit. Of schenk dit als wijn in de Graal van je hart.

Degene die het pakje heeft opengemaakt hangt de engel in de kerstboom en staakt de kaars aan. Laat een pauze vallen tussen deze tekst en de volgende.

Gabriël
Neem dit aanbod aan, en gebruik het als een fundament. Bedenk dat de levensboom zich zowel in jou bevindt als om je heen. Gebruik zijn kracht voortdurend en met intentie, net zoals je een tuin zou aanleggen of een huis zo bouwen. Maar deze dromen zijn slechts de bouwstenen; je hebt nog iets meer nodig om deze waar te maken. Ontmoet de Engel van de Vernieuwde Toewijding.

Het oranje pakje wordt nu aan een van de deelnemers gegeven. Deze maakt het pakje open en leest de tekst voor

Engel van de Vernieuwde Toewijding.
Dromen kunnen geen werkelijkheid worden zonder inspanning; dan blijven het slechts dromen. Elke actie veroorzaakt een reactie; dat is de Wet van de Kosmos. Een droom is geen actie, totdat jij deze hiertoe verheft. De eerste stap is van deze droom een doel maken. Verbeeld je dat jouw droom een schat is die verborgen ligt in de zolderkamer van een toren. De enige manier om daar te komen is via een wenteltrap. Jij hebt de sleutel, maar de weg is donker en de trappen zijn uitgesleten. Haast maken betekend elke trede testen voordat je jouw gewicht erop zet . Elke stap os een prestatie op zichzelf. Haast je niet maar klim gestaag door. En het belangrijkste is dat jij jezelf toewijdt aan het succes. Een toewijding is voor het onderbewustzijn een magische werktuig als dit juist gebruikt wordt. Formuleer in gedachten jouw toewijding.

Degene die het pakje heeft opengemaakt hangt de engel in de kerstboom en staakt de kaars aan. Laat een pauze vallen tussen deze tekst en de volgende.

Gabriël
Je hebt een van de meest belangrijke instrumenten van de wetenschap die Magie genoemd wordt gekregen. Mediteer hierop en je zult de kracht hiervan gaan begrijpen. Nu komt de Engel met het Voorbeeld.

Het cyclaamkleurige pakje wordt nu aan een van de deelnemers gegeven. Deze maakt het pakje open en leest de tekst voor.

Engel met het voorbeeld
Welkom in mijn sfeer. Hier moet je het kosmische patroon van jouw verlangen inprenten in het kosmische patroon van jouw verlangen; de Engel met het Voorbeeld neemt de vorm van jouw verlangen aan in het Astrale Licht. Dit is de basis van alle materie. In deze sfeer wordt elk patroon bewaart van alles wat er in dit Universum bestaat. De Levensboom dringt diep in elke laag van het Universum door. Als jij jouw wens vormt van dit Astraal licht wordt deze een deel van de Potentiële Mogelijkheden. Het heeft alle kracht van manifestatie achter zich. Maar zonder jouw wil kan dit verlangen geen realiteit worden in jouw sfeer. Jouw verlangen en hoe jij dit ziet is de bouwsteen. Jouw verlangen kan slechts werkelijkheid worden als je jouw wil voedt met actie. Het is tijd dat je de laatst engel ontmoet; de Engel met het zaad van het nieuwe doel.

Degene die het pakje heeft opengemaakt hangt de engel in de kerstboom en staakt de kaars aan. Laat een pauze vallen tussen deze tekst en de volgende

Gabriël
Nu ben je klaar voor de laatste stap. Voor je ligt een tijd van vreugde. De ster heeft je door de deur van manifestatie geleid. Deze deur heeft de schijngestalte aangenomen van een stal. Het kind dat geboren wordt in de stal ben jijzelf. Het nieuwe jaar met al zijn potentieel wacht op jou. Zul jij dit kind verzorgen en als je hoop vervult zien?

Het aarde kleurig pakje wordt nu aan een van de deelnemers gegeven. Deze maakt het pakje open en leest de tekst voor.

De Engel van Vervulling.
Ik ben de Engel van vervulling want ik bezit het zaad voor het nieuwe doel. Het kind in jezelf wil graag volwassen worden. De ster der Beloften in de top van de boom bevat alle mogelijkheden. De levensboom is de boom der potenties. Niets wordt bereikt zonder inspanning, beslissing, correctie, verfijning, zorgvuldig planten, ontwerpen, bouwen, plannen en dan uiteindelijk manifestatie. Magie volstrekt zich niet omdat jij een wens uit, maar gebeurt om dat jij creëert wat de wens bevat door jouw wilskracht. De werkelijke naam van Magie is Verandering. Zonder verandering kan niets ontstaan. Maak van dit komende jaar het jaar waarin jij jouw leven verandert!

Degene die het pakje heeft opengemaakt hangt de engel in de kerstboom en staakt de kaars aan. Laat een pauze vallen tussen deze tekst en de volgende

Gabriël
Je hebt veel geleerd. Gebruik deze kennis en je wordt groter dan je nu kunt bedenken. Een nieuwe begin wacht erop geboren te worden. De naam Bethlehem betekend; Huis van Brood. Brood is het symbool van leven.

.:.____________________________________________________.:.

Hier volgen de kleuren en de teksten voor in de pakjes. Copier, print en kinp deze uit en voeg ze bij de aangegeven kleur pakje.
.:.-------------------------------Wit-------------------.:.
Ster der Beloften.
Ik ben de ster der Beloften. Ik kondig een nieuw bladzijde aan in het Boek van jouw leven. Mijn plaats is hoog aan de hemel , zodat iedereen mij ziet en boodschap kan begrijpen. Elk jaar op dit tijdstip, vul ik de hemel met mijn stralen. Ik ben een gids naar nieuwe doelen en nieuwe inzichten. Ik ben veel meer dan een ornament in de kerstboom. Ik ben een oud symbool voor verluchting. Ik ben het innerlijk Zicht binnen in jou. Ik ben tegelijkertijd een belofte en een boodschap van hoop. Waar hoop jij op voor jezelf het komende jaar?
.:.------------------------------------------------------.:.
.:.-----------------------Zilver/Grijs-------------------.:.
De Engel van de Aankondiging
Ik ben de boodschapper van het komende jaar. Luister naar wat ik te zeggen heb. Mijn boodschappen komen op vele manieren; door de woorden van vreemden, via de televisie of een boek, in de stilte van de nacht. Je kunt mij horen in de stem van de natuur en in het spelen van kinderen. Ik vertel je over de weg die voor je ligt, en de moeilijkheden die daar op je wachten. Wees stil en luister. Ik geef je een woord wat het komend jaar voor jou samenvat; luister naar mijn stem.
.:.------------------------------------------------------.:.
.:.----------------------------Zwart---------------------.:.
Ik ben de Engel van Middernacht, mijn kracht is Middernacht het grootst te Middernacht op de laatste dag. Op dit tijdstip kun je terugkijken over het hele jaar en in een bevroren moment krijg je een visioen dat het jaar samenvat. Op dit moment kan niets ongedaan gemaakt worden, en niets kan worden veranderd. Mijn geheime naam is Spijt. Leer te accepteren wat je niet kunt veranderen; maar leer hiervan en neem deze les mee naar de toekomst die nu voor je ligt. Over welke gebeurtenis van het afgelopen jaar heb jij spijt? Den erover na, herken de gebeurtenis, maar laat deze hierna ook los.
.:.------------------------------------------------------.:.
.:.----------------------------Violet--------------------.:.
Engel van de Herinnering
Ik de herinnering van jouw jaren zoals ze komen gaan. Elke gedachte, elke ademhaling houd ik in herinnering. Maar JIJ hebt de sleutel tot mijn bibliotheek. Jij kunt mij opdracht geven om informatie te halen of te vergeten door jouw wil. Soms verlang je naar iets wat diep begraven is. Dit kan dan gaan ontsteken zoals een wond die niet verzorgd is. De les die ik je leer is om je herinneringen te koesteren en hier van te leren. Dan laat je ze rusten. In het verleden leven betekend dat je de toekomst verliest. Elke herinnering is een steen waarop je het kasteel van je dromen kunt bouwen.
Sommige stenen zullen zwak zijn; maar dat valt te verwachten. Maar jij kunt kiezen om ze zo neer te leggen dat ze gesteund worden door herinneringen van kracht. Denk terug aan het afgelopen jaar. Is er een herinnering waarnaar je moet kijken om deze te begrijpen?
.:.----------------------------------------------------.:.
.:.------------------------Rood------------------------.:.
De Engel met de Brandende Toorts.
Ik ben de bewaker van die herinneringen die je diep opgeborgen hebt. Ik ben de hoeder van die gedachten die jij diep in jezelf verborgen houdt in het duister, op de plek waar het Innerlijke Licht niet schijnt. Heb moed. Neem mijn toorts en kijk wat er zich in die donkere hoeken bevindt. Laat het Innerlijke Licht helderder gaan stralen en bekijk wat er in de grotten van het geheugen verborgen ligt. Kijk naar deze herinneringen, erken ze, en bedenk hoe ze hier terecht gekomen zijn. Open de grotten van de geest en laat de Adem van de Geestkracht hier doorheen blazen. Roep mij aan en ik zal deze vergeten deuren naar het licht voor je openen. Kijk nu, en zoek een ding uit. De rest zal volgen.
.:.--------------------------------------------------.:.
.:.----------------------Geel/ gouden----------------.:.
Engel der Purificatie
Kom tot mij, je bent gewond en hebt pijn, maar ik zal je helen. Laat mij je angsten en oude wonden reinigen. Ik zal die verborgen plaats aanraken en deze verzorgen met licht. Na mijn zachte aanraking volgt een weldadige genezing. Er is geen noodzaak voor verdriet of tranen, of voor spijt. Ik hou van Jou, en mijn liefde zal jou reinigen van alles waaraan jij denkt schuldig te zijn. Er is niets sterker dan liefde. Ik zal in mijn zelf opnemen datgene waarvan jij denkt dat je het mij kan geven, en ik zal het transformeren naar Licht. Ik ben liefde en licht. Ik ben de weg voorwaarts. Geef mij een ding waarvan je bevrijdt wilt raken en ik zal dit accepteren
.:.-------------------------------------------------.:.
.:.--------------------------Groen------------------.:.
Engel van het Nieuwe Begin.
Wees welkom hier in de sfeer van liefde en schoonheid. Je kunt hierin rondwandelen en constant bouwen aan de landschappen van jouw verlangen. Je kunt hier een heiligdom oprichten dat alleen van jou is. Een tuin waarin een eeuwige zomer heerst. Of een die de seizoenen volgt; de keuze is aan jou. Een huis kijkt uit over een stil meer, of een kapel waarin je het altaar van de Graal van je Hart kunt bouwen. Hier kun je plannen wat jij hoopt te bereiken. Ik ben de sfeer van vruchtbaarheid . Niet alleen de vruchtbaarheid van het lichaam, maar ook die van de geest. Plant de zaden van jouw verlangens hier, en ik zal ze verzorgen. Wat wens jij dit nieuwe jaar? Verbeeld het je in de vorm van verpakte zaadjes, of als een rozenboom die voor het huis groeit. Of schenk dit als wijn in de Graal van je hart.
.:.------------------------------------------------.:.
.:.-----------------------Oranje-------------------.:.
Engel van de Vernieuwde Toewijding.
Dromen kunnen geen werkelijkheid worden zonder inspanning; dan blijven het slechts dromen. Elke actie veroorzaakt een reactie; dat is de Wet van de Kosmos. Een droom is geen actie, totdat jij deze hiertoe verheft. De eerste stap is van deze droom een doel maken. Verbeeld je dat jouw droom een schat is die verborgen ligt in de zolderkamer van een toren. De enige manier om daar te komen is via een wenteltrap. Jij hebt de sleutel, maar de weg is donker en de trappen zijn uitgesleten. Haast maken betekend elke trede testen voordat je jouw gewicht erop zet . Elke stap os een prestatie op zichzelf. Haast je niet maar klim gestaag door. En het belangrijkste is dat jij jezelf toewijdt aan het succes. Een toewijding is voor het onderbewustzijn een magische werktuig als dit juist gebruikt wordt. Formuleer in gedachten jouw toewijding.
.:.-----------------------------------------------.:.
.:.----------------Cyclaam kleur------------------.:.
Engel met het voorbeeld
Welkom in mijn sfeer. Hier moet je het kosmische patroon van jouw verlangen inprenten in het kosmische patroon van jouw verlangen; de Engel met het Voorbeeld neemt de vorm van jouw verlangen aan in het Astrale Licht. Dit is de basis van alle materie. In deze sfeer wordt elk patroon bewaart van alles wat er in dit Universum bestaat. De Levensboom dringt diep in elke laag van het Universum door. Als jij jouw wens vormt van dit Astraal licht wordt deze een deel van de Potentiële Mogelijkheden. Het heeft alle kracht van manifestatie achter zich. Maar zonder jouw wil kan dit verlangen geen realiteit worden in jouw sfeer. Jouw verlangen en hoe jij dit ziet is de bouwsteen. Jouw verlangen kan slechts werkelijkheid worden als je jouw wil voedt met actie. Het is tijd dat je de laatst engel ontmoet; de Engel met het zaad van het nieuwe doel.
.:.---------------------------------------------.:.
.:.----------------Aarde kleur------------------.:.
De Engel van Vervulling.
Ik ben de Engel van vervulling want ik bezit het zaad voor het nieuwe doel. Het kind in jezelf wil graag volwassen worden. De ster der Beloften in de top van de boom bevat alle mogelijkheden. De levensboom is de boom der potenties. Niets wordt bereikt zonder inspanning, beslissing, correctie, verfijning, zorgvuldig planten, ontwerpen, bouwen, plannen en dan uiteindelijk manifestatie. Magie volstrekt zich niet omdat jij een wens uit, maar gebeurt om dat jij creëert wat de wens bevat door jouw wilskracht. De werkelijke naam van Magie is Verandering. Zonder verandering kan niets ontstaan. Maak van dit komende jaar het jaar waarin jij jouw leven verandert!
:.:____________________________________________________:.:
Laat uw reactie, ervaring, vraag of opmerking achter, door dubbel te klikken op het woord reacties in onderstaande regel:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails