vrijdag 28 augustus 2009

Het Verloren Symbool

(aanvulling op 16/09/2009) Het boek, The Lost Symbol, is inmiddels verkrijgbaar in de winkel, maar voor de stouters is het ook te vinden middels torrets. het downloaden duurt ongeveer een minuut. Je kan het downloaden middels onderstaande link. daarvoor moet je wel eerst een torrents downloadprogramma installeren.

Het boek is ook middels torrents te vinden als luister boek, mocht je geen zin hebben om het zelf te lezen :-)
Boek:
http://isohunt.com/torrent_details/131041425/Dan+brown?tab=summary
Luister boek:
http://isohunt.com/torrent_details/131096297/dan+brown?tab=summary

.:._______________________________________________________.:.

Het verloren symbool, de nieuwe thriller van Dan Brown, wordt op 30 oktober uitgebracht in Nederland en Vlaanderen. Dit maakte een woordvoerster van uitgeverij Luitingh bekend. In Amerika, Canada en Groot-Brittannië komt The Lost Symbol al op 15 september uit.

De marketing campagne voor het nieuwe boek "The Lost Symbol" van de schrijver van de Da Vinci Code, Dan Brown, begint op gang te komen. En deze keer wordt daarvoor het internet in letterlijk alle facetten ingezet. Alleen dat feit is het venoemen waard vind ik, want de boekenindustrie loopt zeker niet voorop als het gaat om innovatie of online marketing.

Op de officiele site voor The Lost Symbol, welke wordt gereleased op 15 september, staan links naar de officiele actie paginas voor Twitter en Facebook welke volgens uitgever Random House dagelijks worden ge-update.

Verder kun je emailalerts ontvangen met o.a. “codes, cryptische aanwijzingen,  puzzles, geheime informatie, maps” en nog veel meer tussen nu en het moment van uitkomen van het boek

Voorbeeld: Dan Brown's publisher invites you to solve this: Codes of ethics? T 10 C; 6 P O T SOD; 12 S O T Z
Antwoord: T 10 C staat voor : Ten Commandments
6 P O T SOD staat voor : Six Points Of The Star Of David
12 S O T Z staat voor : 12 Signs Of The Zodiac !!

Als de actie net zo aanslaat als de eerder genoemde Da VinciCode is succes verzekerd. Door het spelelement en de inzet van "Social Media" en de grote doelgroep heeft de actie voldoende virale elementenin zich om de hype rond het boek naar grote hoogte te stuwen. We zijn benieuwd.

Iedere oprechte Dan Brown fan is natuurlijk heel erg nieuwsgierig waar het nieuwe boek van Dan Brown over zal gaan. Het geruchte gaat dat het nieuwe boek van Dan Brown over de Vrijmetselarij gaat. Echter op geen enkele wijze wordt door de boekverkopers en door Dan Brown zelf op dit moment zelf ook maar iets vrij gegeven van de inhoud van het boek. Het enige wat we kunnen lezen is dat Langdon in dit boek wederom de hoofdrol vertolkt.

Afwachten dus maar waar het boek dus nu precies over gaat. Gezien de titel zou het heel goed over de vrijmetselarij kunnen gaan. Aangezien het over een verloren woord gaat. Zou dit kunnen duiden op het verloren woord van de Hiram Abiff. In de inwijdingsplechtigheid van de 3e graad van de vrijmetselarij wordt het verhaal van de moord op Hiram Abiff uitgebeeld.

De bouwmeester van de Tempel van Salomon kende alle geheimen en liep daardoor een groot gevaar. Een ongeduldige booswicht, die namelijk niet kon wachten op de onthulling van het mysterieuze meester paswoord, tot dat hij zelf tot meester ingewijd zou worden, ging met twee andere Booswichten Meester Hiram op ongenadige wijze te lijf. Hiram werd door de drie, booswichten Jubela, Jubelo en Jubelum, vermoord en het geheime woord ging verloren met de dood van Hiram Abiff.

Hier komt uit voort dat de hogere graden, van de vrijmetselarij, in het teken staan van de zoektocht naar dit geheime en mysterieuze verloren gewaande woord. Pas in de 13 graad wordt er een klein tipje van de sluier opgelicht. In deze vrijmetselaarsgraad wordt er een gouden driehoek gevonden, door drie zoekers, Jahbulon, Jaobert, Stolkin, waarop het verloren woord geschreven staat. Die gouden driehoek wordt door eerste van de zoekers, genaamd Jahbulon, gevonden in een onderaards gewelf, onder de tempel. Het verloren woord wordt dus terug gevonden onder de ruïnes van de tempel van Salomon.

Mocht het boek van Dan Brown over de Vrijmetselarij gaan, dan kan ik U nu al vertellen dat er drie moorden worden gepleegd en dat men opzoek is naar goud en dat de zoektocht ons brengt naar Jeruzalem en dat hier waarschijnlijk de tempeliers een grote rol zullen gaan spelen. Een ander legende wil namelijk vertellen dat de Tempeliers het waren die de schatten van Salomon hebben gevonden en dat de Tempeliers van toen de vrijmetselaars van nu zijn. Een spannende gegeven dus, maar nog even wachten eer het boek in de winkel ligt.

Het geheime woord is trouwens, JHVH. Hoe je het uitspreekt dat weet ik niet, want dat is verloren gegaan met de dood van de Meester.

.:._______________________________________________________.:.
Laat uw reactie, vraag of opmerking achter, door dubbel te klikken op het woord reacties in onderstaande regel:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails