maandag 30 augustus 2010

Horas over Verdedigingstactiek tegen Foute Magiër

In de Vorige Blog over magie en misbruik schreef de Kritsch magier over het hoe een foute magiër te werk gaat als hij er op uit is om energie van zijn cursisten te jatten voor eigen gebruik. Via een bevriende kabbaliste kreeg ik het onderstaande beproefde receptje. Let wel alleen toepassen op magiërs die niet pluis zijn, want dit is een krachten spel die je niet op mensen mag en moet toepassen die zelf niet met dit soort speeltuig spelen. In het geval van de foute magiër geldt echter een oud kabbalistisch principe; oog om oog tand tand. Voor dit soort zaken heb je helemaal geen speciale krachten nodig, maar moet goed je kunnen visualiseren. Oefening baart hierin kunst en zo werk de magus ook waarbij dit krachten spel is begonnen.

Door Horas

Wat ik dringend kan aanraden, mocht u ooit verzeild raken in een magische zetting, waarbij de magus van technieken gebruikt maakt waar de kritische magiër reeds over schreef, dan raad ik aan het onderstaande te doen;

1) Visualiseer uzelf in de vertrouwde meditatiehouding. Visualiseer uw hart. Visualiseer daar een dichte rozenhaag met grote doorns omheen. Visualiseer nu licht van binnenuit de rozenhaag.
Dit is een beschermende visualisatie.
De gouden regel is: OMRING UZELF MET LIEFDE EN ER KAN NIETS MET U GEBEUREN.

2) Voor het afschermen van gedachten e.d. visualiseer een glazen piramyde om u heen. Helemaal dicht zodat uw voeten op de glazen bodem staan, uw kruin in de punt. Visualiseer een gouden licht IN de pyramide. Uw gedachten zijn afgeschermd.

3) Dit is een gemene voor zij die in klauwen geraakt zijn van de energie-hebzuchtige magus.
Visualiseer de magus tot in het kleinst mogelijk detail, zie dat maffe kapsel, hoor die hortende stem met dat Limburgse vlaaiaccent, ruik die muffe kleding, zie al haar bewegingen terwijl ze iets doet. Hou het beeld vast en laat het kleiner en kleiner worden. Visualiseer een glazen doosje van 10 bij 10 cm, met een open glazen deksel. Laat ze nu krimpen tot ze op je handpalm kan staan, sluit uw hand en doe dat tegenstribbelende figuurtje in de glazen doos, sluit de deksel meteen.

Kijk naar de top van uw wijsvinger en laat die roodgloeiend worden (dit doet geen zeer). Ga met die vinger langs de rand van de deksel en het doosje zodat ze samensmelten. Zoek nu een plaats voor het doosje. Dat kan op een bergtop zijn, onder de grond, of een geheime plaats, wat je maar wil. Maar visualiseer in elk geval een enorm ravijn tussen u en het doosje.

U kunt het ook in een kast zetten (met ravijn en al) en elke keer dat u denkt dat ze shit uithaalt met haar lullige mindgames dan pak u het doosje en schudt het flink. Dat levert een snerpende koppijn op, in het echt dan.

Kijk, lieve lezers, dit werkt echt op het niveau waarop dit type magiër ook werkt. Maar zolang men bang is voor de krachten van deze magiër kun je wel zeggen dat de magus vat heeft op haar gevolg. Angst is altijd de ingang bij het werk van sektes, dat is de crux. Weg ermee dus.

Een magiër kan je in het echt helemaal niks maken, helemaal niks. Als men de innerlijke wereld om te beginnen gewoon afschermt en men angst bij de vuilnisbak zet, dan bent u er al uit. Blijft er een zekere wrok achter dan kan men methode 3 toepassen zolang de wrok een woordje meespreekt. Is het over dan kan men het doosje in de zee donderen of de ruimte in sturen.

Maar nu nog iets anders. Het kan zijn dat u het gevoel heeft dat u juist heel graag maatjes met de magus wilt worden, terwijl ze dat toch niet wil. Mindgame, mensen. In dat geval visualiseert men een grote spiegel waar u achter gaat staan zodat al wat de magus ook stuurt meteen naar de magus terugkeerd, ongefrankeerd.

Horas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails