vrijdag 3 augustus 2012

Revisited edition Hell/Bon Fire Flater-Club

Hier stond, tot aan vandaag een prachtig artikel, ingezonden door een van onze lezers, over een ontevreden bezoekje aan heuse vurige Helse Club. Nu blijkt, uit zeer welingelichte bronnen, dat het verhaal wat Sterzoeker al bijna gingen geloven, geheel  is verzonnen. Dat vindt zelf Sterzoeker niet fijn. 
Dus geen spannend jubileum, dat is nooit geweest! Onze lezer was waarschijnlijk wel op een feest, maar niet bij de Hell  Bon Fire Club en zag daar geen show, tenminste niet bij deze club. Dat zal dus een complete vergissing zijn.

Het moet wel een pure toevalligheid zijn dat het verhaal van onze lezer overeenstemde met wat op de vermaande HBFC-site gechreven stond, want de Hell Bon Fire club existeert immers niet in het volle daglicht. Onze trouwe Sterzoeker-lezers hadden graag de URL gezien, maar die wilde St George ons helaas niet geven. Er kan er daarom ook niet over geschreven zijn,  en  voor een Club die flink aan de weg timmert dulden zij nu eenmaal geen exposure.

Bovendien schijnt onze inzender  niet in deze club geweest te zijn, want deze lezer werd daar niet waargenomen. Hoe het dan komt dat de club een eigen webpagina en foto's op het  internet heeft? Tja, dat begrijpt zelfs Sterzoeker niet. Dat zal dan ook wel een vergissing geweest zijn.

Vergissen, dat is nu eenmaal menselijk en dat gebeurt immers ook maar al te snel, als al die club-namen zoveel op elkaar lijken. Dan is ook een plaats- of een persoonsverwisseling snel gemaakt. Bij daglicht blijkt Pietje dan geen St Pietje meer te willen heten. Nu zijn we gaan twijfelen, of het wel om de BonFire Club blijkt te gaan?

Vandaar dat Sterzoeker, zeer verlichte, waarde Br St George, zijn onderstaande vriendelijke schrijven, dan ook heel erg serieus opneemt. We hopen dat zijn goede naam snel gezuiverd moge zijn. Want buiten lala-land heb je immers snel een naam. Zo is Sterzoeker dan weer wel, daar houden wij rekening mee.

Ach, in het helse donker vergist een mens zich nu eenmaal snel, dat konden wij ook niet weten. We hopen dat waarde Broeder het onze lezer wil vergeven.  Het zal onwetendheid geweest zijn. We weten het, nee vergeven past niet in de Hell!

Binnenkort komen we daarom terug met een revisited edition!

5 opmerkingen:

 1. hahaha, Sterzoeker, jullie zijn werkelijk geniaal! Knap dat jullie je in die club hebben begeven, en ook op de PFI bijeenkomst aanwezig waren. Men heeft zich dus schromelijk vergist:

  STERZOEKER IS ONDER ONS!

  Hier heb ik geen woorden meer voor! Het artikel spreek voor zich.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterzoeker zit overal waar niemand het verwacht!

  Seven sisters

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er is niemand aanwezig geweest van deze blog op de bijeenkomst. De informatie die hier staat is van de facebook pagina af gehaald zonder toestemming van de HFC. De oorspronkelijke coprighted tekst is reeds een keer aangepast en de afbeelding is verwijderd, maar dit is onvoldoende. De Engelse tak heeft hiervan kennis genomen en zal een rechtzaak starten tegen deze blog en provider. St George

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You are facing a legal action under 'creative commons copyright' which exists under EUR law. the content is HFC property and The Dutch Chapter is affiliated to a legal UK organisation operating under a common charter. It is a fact that individuals or groups acting as/operating as (either socially or commercially) a specific identity are protected from both defamation and malicious slander. HFC England, St george

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste meneer St George,

  Het klopt dat we het artikel recent aangepast hebben, dat was op verzoek van de inzender. Dat doet Sterzoeker wel vaker, als men wil dat het aangepast wordt, doen wij dat. Wij respecteren de wil van onze schrijvers. Wij kunnen helaas niet alle ingezonden artikelen controleren op belevingsechtheid en op de door u aan gedragen punten. Daarom zijn reacties, als de uwe, en feedback zeer welkom.

  Echter wij kunnen niet zien of we hier boven met de echte heer George Beentjes van doen hebben of met iemand die zich voor doet als uw persoon.

  Als u ons middels de mail (zodat we zeker kunnen zijn dat u het bent),laat weten waar het artikel van overgenomen is, dan willen wij hier graag naar kijken en uw verzoek in overweging nemen. De URL dus graag, waar wij dit kunnen nalezen.

  U hoeft daarbij niet meteen beginnen te schelden, en te gaan dreigen, zoals u reeds hebt gedaan in het bovenstaande schrijven. Ook hoeft u uw buitenlandse vrienden er niet bij te halen. Wij kunnen hier best zelf uitkomen, want als u gelijk heeft dan krijgt u uw gelijk. U kan dit soort zaken, met Sterzoeker, ook gewoon netjes overleggen. Wij zijn, zoals men weet, de beroerdste niet.

  Met Fratanische groet,

  Sterzoeker

  BeantwoordenVerwijderen

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails