zondag 2 september 2012

BOOS!

De magus is boos. Er werden vreemde veronderstellingen geuit op de site van de Temple of Starlight. Deze vreemde veronderstellingen stonden naast de foto´s van bestaande personen. Tussen de bestaande personen en de veronderstellingen lijkt geen verband te bestaan. Zo lees ik dat op Sterzoeker en vanzelfsprekend heb ik de betreffende pagina van de TOS gecheckt. Iedereen vraagt zich terecht af wat er toch in mevrouw Custers is gevaren. Ik vraag mij dat niet af want ik weet het wel. Zij is boos!

                                Door: Horas

Lezer, nu niet de onschuldige blik ten hemel slaan want u weet heel goed waarom zij boos is.Wij hebben vaak de praktijken van deze mevrouw aan de kaak gesteld, de oorsprong van haar lesmateriaal achterhaald, haar onkunde bij naam genoemd, een vleug strijklicht over haar levensloop laten gaan, haar holle pretenties intensief onder de loep genomen en haar prijsbeleid schril laten afsteken tegen de kwaliteit van haar broodmagere kennis. Het ergste van alles is dat wat Sterzoeker daar ooit over geschreven heeft heel erg waar was. Daarom is de magus heel boos en dan moet je toch wat terug doen.

Koppelen wij de publiciteitsgevoeligheid van de magus aan haar geldhonger dan kunnen we vaststellen dat die twee om voorrang vechten. Je weet soms niet wat groter is. De cursuspoot onder haar bedrijf brokkelt in snel tempo af. Je moet dus wat en dan denk je dat het bedrijfsleven zit te wachten op je troebele lezing waarvoor je wel 2000 euro per keer kan vragen. En alsof dat nog niet genoeg is denk je ook nog dat de academische wereld met open mond zit te luisteren als je iets uit je mouw schudt dat geen handen of voeten heeft.

Daarom gaat de magus, samen met haar PR mevrouw Diana van den Held naar Stockholm om een esoterisch congres bij te wonen. Zelf is ze geen spreker maar je steekt er altijd iets van op waarmee je dan weer kan suggereren dat je over geheime kennis beschikt die haar door de hogere machten is aangereikt …. Gelukkig voor de congresgangers is mevrouw de magus niet geagendeerd als spreker. Hoewel, ze zou als komische noot wel voor wat fleur in die gortdroge wereld kunnen zorgen.

En dan komt die vervelende Horas weer de draak steken met haar goochelkunsten. Logisch dat de magus daar boos om wordt. Dat willen we niet, lezer. We willen de magus opgewekt zien en ook in de juiste outfit zodat haar kunnen en kennen goed tot zijn recht komt.

Daarom wil ik de magus een suggestie aan de hand doen die haar loopbaan een flinke boost kan geven. Magus, laat de wereld lachen en wordt beroepskomiek. Dat moet je ware bestemming zijn en we weten allemaal dat je dat goed kunt. Je hebt er niet eens een speciale opleiding voor nodig, je hebt talent en je zet een fijne familietraditie voort.

Een eigen theater heb je al en de investering in zwarte lappen was dus niet voor niks. Lees niks meer, behalve de Donald Duck. Al die ingewikkelde kennis is niks voor jou en doet ook niks voor je. Kom, pak de lippenstift en zet de lippen nog wat zwaarder aan.

We beschikken over foto´s van eerdere optredens en geloof me, we hebben ons de tranen om je gelachen. Hou vol die lijn en je doet goed werk voor de mensheid. We willen best een kaartje kopen om je te zien optreden, dat moet ook voor de smalle beurs bereikbaar zijn, dat wel.

Daar staat tegenover dat ik best bereid ben om een fooi te geven als ik extra hard moet lachen. Magus, doe dat, als je wijs bent. Helaas heb ik een goede reden om aan dat laatste te twijfelen gezien je actie met die foto’s van je ex-cursisten op je site.

Door: HORAS

3 opmerkingen:

  1. Zo, dat kan Ina Custers even goed in haar oren knopen. Horas zet het hier neer zoals de Temple of Starlight is: een clubje simpele zielen onder leiding van een clown. Alleen valt er niks te lachen. Op Sterzoeker tenminste wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was het maar een clown. De werkelijkheid is helaas veel ernstiger.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een weldenkend mens neemt iemand als Ina toch niet serieus.

    BeantwoordenVerwijderen

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails