dinsdag 7 december 2010

Wiccaleaks

Het nieuwe logo van WiccaLeaks!


Er is een nieuwe website over wicca opgericht WiccaLeaks

18 opmerkingen:

 1. interessant, ik hoop alleen dat je dan ook met zinnige zaken komt en niet met hele en halve onwaarheden. Want dan haal je jezelf naar beneden ipv die zaken waar het eigenlijk om draait. Gegroet De Baadster

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeg Baadster,

  Dat maakt Sterzoeker zelf wel uit. Jouw betutteling (typisch wicca) is daarbij niet nodig. Wat naar jouw mening "naar beneden" of "naar boven" is, lijkt me zeldzaam oninteressant.
  Kom maar op met alles wat er te melden is over de geheimen in Lalaland! Tof plan, Sterzoeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Baadster,

  Het is zeer zeker de bedoeling dat op Wiccaleaks zinnige zaken en hele waarheden worden besproken. Input van Baadster over zaken waar het eigenlijk om draait zijn dan ook van harte welkom.

  Met vriendelijke groet,

  Sterzoeker

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aan practicus,

  toch ben ik geen wicca, integendeel.....

  aan magister templi,

  Mocht ik iets tegenkomen, laat ik van mij horen.

  Gegroet De Baadster

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aan Baadster,

  Geen wicca? Dan heb je helemaal geen reden voor dat betuttelende toontje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik een hele grote stapel rituelenboekjes, die ik met alle liefde voor sterzoeker wil inscannen. Afkomstig van een hier even niet nader te noemen orde. Zie het mailtje met de beschrijving en voorbeeld scan aan de webmaster.

  Alhoewel het geen wicca is maar "hogere magie", is het wellicht wat voor op WiccaLeaks.

  Ik neem aan dat Wiccaleaks ook graag rituelen en mysterie spelen laat uitlekken??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De gepikeerde woorden van Sterzoeker op de redelijk algemene hoop van Baadster vind ik veelzeggend. Gelijk de stekeltjes overeind. Mensen die overal 'betutteling' in zien (net als overal 'hoogmoed', 'arrogantie', 'verhevenheid') hebben doorgaans nog het meest met zichzelf uit te vechten en zouden dat moeten doen voor ze anderen aan de schandpaal nagelen. En helemaal anoniem.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Sanspareille,

  Dit waren niet de woorden van Sterzoeker maar van Practicus. Wij raden je aan om eerst even goed te lezen voor je je reactie plaats. Dit om onnodige verwarring te voorkomen.

  Sterzoekers woorden waren: "Het is zeer zeker de bedoeling dat op Wiccaleaks zinnige zaken en hele waarheden worden besproken. Input van Baadster over zaken waar het eigenlijk om draait zijn dan ook van harte welkom".

  Met vriendelijke groet,

  Sterzoeker

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zinnige zaken? Hele waarheden? Op Sterzoeker? Het roddel- annex rioolblog van aan woordkakkerij lijdend en over meer ego dan verstand beschikkend anoniem magisch Nederland? Wel, dat zou dan echt voor het eerst zijn. Blijft wel altijd erg leuk en vermakelijk, deze uitingen van verregaande zelfoverschatting.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dutch organization for applied scientific research zegt ook wat...gnnppffff..en iedereen maar denken dat daar verstandige mensen werken..zitten ze in de baas zijn tijd te spampen op een "riool" blog...hihi, niemand weet dat ik repesteeltje heet, maar onze vrienden zijn vaste bezoekers van de magische kermis...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, roddel- en rioolblog? Ik ben blij dat de spirituele beerput eindelijk eens open is. De sh*t komt van Lalaland zelf, niet van Sterzoeker.
  Typisch weer zo iemand die meent dat alles wat onder de spirituele vlag vaart automatisch een weldaad voor de mensheid is.
  Je zult wel een reden hebben om je alvast in te dekken. Nog slachtoffers gemaakt de laatste tijd?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. He Sanspareille, leuk dat je hier opduikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldig dat Anoniem er ook is! Nu zijn we compleet en kan het feest beginnen.

  Raak 'em, Sterzoeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het enige dat raakt is de sneuheid hier . Een beetje persoon met hersens heeft hier zo door dat men te maken heeft met gekwetste en gefrustreerde mensen , die hierin vast zitten .
  Er staan af en toe leuke en interessante artikelen hier op sterzoeker , maar al snel wordt dit teniet gedaan door opmerkingen van breitling , practicus en nog een aantal anderen , waardoor deze blog allang al niet meer serieus wordt genomen .
  Zolang sterzoeker dit niet aanpakt wordt hij/zij niet voor vol aangezien .

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Breitling en Practicus zijn de egste nog niet, die tonen kennis wel degelijk van zaken. Breitling heeft onder aan blogjes zeer zinnige dingen geschreven. Maar sommige luitjes bakken hier helemaal niets met hun commentaar. Als commentaar dan nog te maken had met de vaak informatieve en leuke blogjes, dan was er niets aan de hand, maar meestal gaat het nergens over of ze lezen niet, of gaan ze elkaar te lijf. Sterzoeker is niet de vergaarbak van het restafval van Silvercircle forum. Zijn ze nou helemaal gek geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aan Wijs Neus,

  Dank je wel voor je prachtige compliment.
  In Lalaland wonen veel grimmige mensen die erge pijn hebben als ze lachen.
  Een vriend van mij is microbe en die heeft meer humor dan Anoniem.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En ik ben stekeltje die met veel plezier die er veel intense energie voor over heb om lalaland even flink in de zeik te nemen.

  Anoniempje, leuk dat je er bent om de negatieve sjagarijn uit te hangen waarmee de sfeer al meteen op ongekende hoogte naar de filistijnen wordt geholpen. Anoniempje probeer vooral te blijven lachen voordat je lachspieren weg getoverd zijn in verzuurde spieren.

  Sterzoeker, ga vooral door met je blog en het Wiccaleaks gebeuren om misstanden en idiote toestanden aan de kaak te blijven stellen.

  in Lalaland is men duidelijk gepikeerd omdat Sterzoeker al de nodige issues rakelings flink aan de kaak heeft gesteld.

  Zodiac@777

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wanneer kunnen we berichten verwachten op WiccaLeaks?

  BeantwoordenVerwijderen

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails