dinsdag 16 oktober 2012

Sterzoeker over Copyrights

Er wordt op het Internet heel wat afgevochten over copyrights. Site A wil niet dat haar artikelen verschijnen op site B en vice versa. Sommige van deze site eigenaren denken dat ze schade lijden door het kopiƫren en plakken van artikelen en anderen gaan de moraal en ethiek-ridder uithangen omdat je het niet netjes hebt gevraagd.
Sterzoeker doet hier NIET aan mee. Op Sterzoeker site treft u een groot aantal unieke artikelen, van de hand en van verschillende medewerkers, lezers en schrijvers. Wilt u deze plaatsen op uw eigen site, dan zeggen wij: GRAAG!

Hoe meer mensen de content kunnen lezen des te beter. En wil u ons helemaal blij maken plaats er dan even een bron-linkje bij naar http://sterzoeker.blogspot.com of naar het originele artikel. Wij danken u daarvoor uit de grond van onze Google-rankings

Wij geloven in vrije informatie en daar horen copyrights op artikelen gewoon niet bij. Dankzij de manier waarop zoekservers tegenwoordig werken worden we daar ook alleen maar beter van. Het is dus een win/win situatie voor alle partijen. Daar houden wij van!

Kortom, veel plezier met de Sterzoeker artikelen op uw site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vergelijkbare Blogs

Related Posts with Thumbnails